Ciorba de perisoare dreasa cu ou si acrita cu bors de putina.

Spread the love

Astazi am pregatit o ciorba de perisoare dreasa cu ou, pe care cu totii o adoram. Rezultatul final a fost unul wow si toata familia a fost incantata.  Fiecare stie aceasta reteta intr-un fel sau altul, dar e printre cele mai reprezentative mancaruri romanesti. Dar eu zic sa nu mai lungesc vorba si sa va las si voua reteta.

 Ingrediente

Ciorba de perisoare dreasa cu ou

  • 2 morcovi
  • 1 felie telina
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 30 ml ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • bors (eu am avut de putina si am pus 0.5l)
  • 150g orez
  • 300g carne tocata
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • verdeata 16508133_1650674611900642_8131424370419361759_n

Preparare

  1. Se curata toate zarzavaturile, le spalam  si apoi le tocam marunt.
  2. Punem la foc o oala cu 3 l de apa si adaugam uleiul, dupa cateva minute adaugam si zarzavatul.
  3. Lasam sa fiarba, apoi putem adauga orezul. Intre timp pregatim perisoarele.
  4. Carnea tocata se amesteca cu un ou, sare, piper si verdeata, facem bilute potrivite.
  5. Adaugam pasta de tomate si treptat si perisoarele, in ciorba.
  6. Cand totul a dat in fiert, adaugam borsul. Intr-un castronel batem un ou cu furculita, apoi adaugam cate o lingura de ciorba, batem iarasi. Toata aceasta compozitie se adauga in oala cu cioarba si asa sunt zdrentele de ou.

Pofta buna.

16708211_1650674431900660_4287667614081108123_n

14 Comments on "Ciorba de perisoare dreasa cu ou si acrita cu bors de putina."

  1. Ador ciorba de perisoare exact asa: acrita cu bors. Alaturi de un ardei iute si paine proaspata este grozava.

  2. Si eu am facut sambata ciorba de perisoare, este preferata baiatului meu

  3. Vaaaiiii ce bun, si eu fac saptamana asta <3

  4. Am mancat saptamana trecuta ciorba de perisoare. Eu sunt ciorbara. Daca nu mananc o zi ciorba sunt bolnava. Probabil ca organismul cere lichide si cum nu prea beau apa….

  5. Mie imi place mult ciorba de perisoare. O fac si eu de dieta.

  6. Imi place mult ciorba de perisoare, de fapt perisoare cu putina ciorba… :)) E delicioasa!

  7. Ce pofta mi-ai facut! Fac si eu, dar fara orez!

  8. Ciorba de perisoare e in top 3 favorite, m-ai captivat.

  9. Cine nu e fan ciorba de perisoare? Mai ales acrita cu bors <3 yummy!

  10. O sa fac si eu ciorba de perisoare saptamana viitoare. E printre cele 2-3 ciorbe care chiar se mananca la noi in casa.

  11. daca nu avea ou…era exact pe gustul meu 😀 nu-mi plac zdrentele de ou in ciorba neam

  12. Mie imi plac doar perisoarele, mamii nu foloseste ou in ciorba, eu nici atat :)) Nu cred ca am mancat vreodata ciorba cu ou prin ea.

  13. Eu am ceva cu ciorba de perisoare, mai intai nu-i suport mirosul si de gust ce sa mai spun.

  14. Imi place ciorba de perisoare si o mananc cu drag doar ca nu imi plac cele drese cu ou. Nu stiu de ce nu ma simt atrasa. cred ca am mancat vreodata una care nu mi-a placut

Leave a comment

Your email address will not be published.


*