Sos cu ciocanele de pui

Astazi am pregatit o reteta foarte simpla de sos cu ciocanele de pui, care a iesit super buna cu ajutorul meu de nadejde Maggi. Nu e masa in care sa nu folosesc vreun condiment de la ei. Timpul de preparare e unul relativ mic, dar gustul e unul wow.

Ingrediente sos:

  • 6 ciocanele pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • o lingura sos de rosii
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • Maggi Secretul Gustului  gust de gaina
  • ulei 2-3 linguri
  • 200-400 ml apa (de preferat calda)
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa, punem carnea putin la fiert. Dupa ce s-au fiert pregatim sosul.

Apoi intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam carnea sa se prajeasca cateva secunde, pe o parte si cealalta apoi adaugam si sosul de rosii. Adaugam apa, sarea, piperul, boiaua si lasam focul la mic.

Lasam la foc mic cam 25 de minute. Apoi la final punem intr-o farfurie o lingura de faina cu putina apa si adaugam peste sos. Dupa ce s-a legat, adaugam maggi si verdeata. Gata, inchidem focul. 

 

Pofta buna.

 

1 Comment on "Sos cu ciocanele de pui"

  1. Toma Tantica | 5 mai 2018 at 13:14 | Răspunde

    Delicios..am facuto astazi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord