Manipularea decedatului

Manipularea decedatului este unul dintre numeroasele servicii pe care vi le pune la dispozitie orice firma de pompe funebre Bucuresti daca in situatia in care va confruntati cu un deces in familie alegeti sa apelati la o astfel de firma. Desi manipularea sicriului ce contine corpul neinsufletit este asigurata de catre personalul firmei de pompe funebre alese exista numeroase cazuri in care manipularea se face de catre prieteni ai decedatului sau ai familiei, alesi de catre acestia, reprezentand un fel de ultim omagiu adus regretatului defunct.

Procesul de manipulare a decedatului presupune transportul si deplasarea sicriului care contine corpul defunctului, de la domiciliu/spital/azil la masina care asigura transportul funerar, de la masina funerara la capela sau la biserica, iar de acolo la cimitir, la locul de veci in care se va odihni pentru eternitate decedatul.
Nu este obligatoriusa apelati la firma de servicii funerare sector 4 pentru care ati optat sa se ocupe de manipularea sicriului si pentru a se ocupa de toate cele necesare unei inmormantari decente si cat mai eficiente a celui decedat. Insa acest lucru este recomandat familiiilor indoliate, pentru a avea un sprijin in plus care sa le permita atat lor cat si celor dragi timpul necesar pentru a isi lua ramas bun de la cel plecat in nefiinta.  Orice firmafunerara are posibilitatea de a va pune la dispozitie o echipa de oameni, profesionisti, responsabili si de incredere, care sa asigure deplasarea in siguranta a sicriului cu trupul neinsufletit.


Manipularea decedatului este un serviciu optional ce poate fi oferit la orice pachet funerar ales de catre clienti, nu este obligatoriu, si poate fi gratuit sau la pret separat.Fie ca sicriul cu corpul decedatului se afla la spital, la azil sau la orice alta locatie mai indepartata, angajatii firmei de pompe funebre se deplaseaza oriunde pentru a participa la procesul manipularii.
Indiferent de dificultatea sicriului, a decedatului sau a traseului de urmat pentru transport, firma de pompe funebre este o solutie foarte la indemana, atunci cand doriti este sa va lasati toate grijile in seama unei echipe serioase si profesionale care trateaza intregul proces cu dedicatie, respect si onestitate.

De regula, procesul de manipulare al sicriului ce contine trupul decedatului se executa de catre o echipa de 2 pana la 4 oameni, ce este pusa la dispozitie de catre firma de pompe funebre pentru care ati optat. Acest aspect insa difera de la client la  client, fiindca numarul de oameni ce realizeaza transportul este direct proportional cu greutatea sicriului, greutatea raposatului, dar si cu distanta pe care acestea trebuie transportate.Mai ales in situatiile in care domiciliul decedatului este localizat la un etaj superior, angajatii firmei de pompe funebre vor face tot ce le sta in putinta sa manipuleze persoana decedatain maxima siguranta pe scarile imobilului.

 In astfel de situatii, firmele de servicii funerare sector 2 va stau la dispozitie in orice moment, pentru a se ocupa de intregul proces al inmormantarii. Acestia ofera consultanta gratuita 24h din 24h, astfel incat indiferent de ora la care necesitati anumite informatii, ei vor fi disponibili pentru a va raspunde la toate intrebarile avute.

22 Comments on "Manipularea decedatului"

 1. Uh ce subiect trist 🙁 nu imi place sa vorbesc sau sa ma gandesc la astfel de evenimente…chiar dacă si ele fac parte din viata.

 2. Multumim pentru prezentare si recenzie

 3. Wow, nu e un subiect pe care as vrea sa il abordez. Tu ai avut curaj.

 4. Niste detalii pe care nu tineam neaparat sa le aflu…dar utile la un moment dat

 5. Wow un subiect cam delicat si care nu e tocmai indicat de citit la 10noaptea , insa sunt lucruri care se intampla

 6. Sper sa nu am nevoie vreodata de astfel de servicii…

 7. M.am cam intristat acum la miezul noptii. E un subiect delicat dar care din pacate face parte din viata.

 8. Mda…mi-am inmormantat soacra acum trei saptamani si am platit 4 indivizi de la o firma specializata sa care sicriul. O inmormantare in ziua de astazi e un lux, apropo, ne-a costat inmormantarea 80 mil

 9. Si noi am apelat la ceva asemanator la decesul bunicii.

 10. Un subiect cam trist, dar inteleg necesitatea lui si informarea prin acest articol 🙂

 11. După titlul articolului, m-am dus cu gândul la o carte, chiar mă gândeam ce o însemna asta. Deja vedeam fantome. Dar când-colo… mda, momente triste, servicii necesare…

 12. Un subiect sensibil pe care nu prea iti vine sa il citesti, dar din pacate, multi ne lovim de aceste probleme.

 13. Sunt lucruri normale, si e bine sa cunoastem detalii din timp.

 14. Este un subiect la care evit sa ma gandesc si despre care nu-mi place sa vorbesc desi stiu ca e foarte util la nevoie.

 15. Un subiect pe care vreau sa il evit cat pot de mult…prefer sa nu ma gandesc la treaba asta. Oricum interesant ceea ce ai scris.

 16. Sper sa nu nevoie de aceste servicii niciodata!
  Dar e bine de stiut unde trebuie sa apelezi daca se intampla ceva rau/

 17. Sa n-avem parte de astfel de servicii, cum zice o vorba celebra !

 18. Pentru mine este un suiect delicat pe care nu-l dezbat

 19. moartea face parte din cursul normal si trebuie sa fim pregatiti pentru orice

 20. Ce reclama mare au! Sigur cine trece chiar si o singura data prin zona o s-o retina.

 21. Delicat subiect, dar prezent in viata noastra. Nu avem ce face…

 22. Trebuie sa fim realisti….avem la un momentdat nevoie si de astfel de detalii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord