Giveaway Wsdear…

E primul meu giveaway pe care il oraganizez impreuna cu sponsorul Wsdear  si cred cu tarie ca se vor inscrie cat mai multe persoane.Eu zic ca e ceva foarte tentant mai ales atunci cand vine vorba de premiu, daca v-ati intrebat ce va fi atunci nu e deloc usor pentru ca premiul vi-l alegeti chiar voi.Rochii de vara la preturi promotionale si nu numai.
Sponsorul ofera un voucher de 10$ pentru castigator cu care puteti achizitiona orice doriti voi de pe site.Transportul este gratuit  si se poate inscrie orice persoana indiferent de tara in care locuieste.
Ce mi-a atras cel mai mult atentia pe site a fost aceasta categorie de  top -uri unde preturile sunt foarte tentante si produse bune de calitate.Marimi pentru toate persoanele.Mie imi place tare mult aceasta culoare (nu stiu sigur daca e neon) care iese in evidenta si se potriveste foarte bine anotimpului calduros.

Alta categorie care mi-a atras atentia a fost cea de pantaloni .Mereu am avut probeleme cu marimile dar nu ma plang asa tare pentru ca pe site-urile straine si nu numai gasesc intotdeauna tot ce imi place la preturi foarte bune.Asa scap si de alergatura ,aglomeratie si stres.Eu cred ca aceasta pereche de pantaloni sunt foarte frumosi si se asorteaza tare bine cu topul.
Iar castigatorul isi poate alege un premiu si din categoria under 9.99$ unde puteti gasi fel si fel de produse.Rochite,topuri ,fustite foarte frumoase la un pret foarte bun.Chiar se merita.
Reguli concurs:

1. Like pagini Wsdear si lucruri interesante 

2.Share concursului(sa fie public) + linkul de share in comentariu

3 O adresa de e-mail pe care sa poti fi contactat in caz de esti castigator.

Vă rog să respectați regulile pentru a putea câștiga voucherul. Toate înscrierile sunt verificate și cei care nu respectă  vor fi descalificați. 
Giveaway-ul se desfasoara in perioada 18.05- 5.06. 2016.


Ce mai mi-a placut :20 Comments on "Giveaway Wsdear…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord