Ce schimbari as face la…Blogal

Am inceput sa particip de ceva timp la campaniile Blogal Initiative, platforma destinata bloggerilor pentru concursuri. Nu mi-a fost foarte greu la inceput pentru ca pe oricare platforma articolul se inscrie la campania respectiva si trebuie respectate cerintele.Dar acum am inceput sa devin un pic mai ”puturoasa” si sa nu mai ma tin de treaba, oare sa fie de la sarcina?5-ani-de-blogal-initiative-554x800

Daca as fi sefa platformei as schimba cateva lucruri, care mie imi displac in acest moment.As face campanii cu premii garantate la ceva timp (2-3 saptamani) sa poata participa si sa se inscrie cati mai multi bloggeri. Campaniile care sunt in desfasurare sa nu mai tin atat de mult ,spre exemplu termenul limita sa fie de maxim o saptamana si sa fie campanii cat mai tentante.Dupa parerea mea mult bloggeri s-ar inscrie si ar afla de aceasta platforma minunata.

Inca un lucru pe care eu l-as schimba ar fi acele puncte cu care ne putem lua diferite lucruri din giftshop.Nu le-am inteles niciodata.La un moment dat am avut in jur de 170puncte si neintrand pe cont mi-au disparut cu toate ca vroiam sa-mi achizitionez ceva care imi doream.Acesta categorie as scoate-o definitiv.Ar fi mult mai tentant voucherele chiar daca vor fi de sume mici, dar care poate beneficia toata lumea de ele.

Ca si pe alte platforme as organiza macar de doua ori pe an o intrunire a bloggerilor, intr-o zona frumos amenajata unde am putea fi cazati si sa sarbatorim evenimentul. Premierea bloggerilor si bine inteles cei care nu au apucat premiu macar diplome de participare.Iar la sfarsitul fiecarui sezon fiecare participant sa primeasca pe langa diploma de participare, aceasta mica experienta care sigur vor fi incantati. Am avut si eu de multe ori ocazia ,dar din pacate nu am reusit sa ajung din cauza problemelor :(. Imi pare rau ca in oras la mine nu prea sunt bloggeri(sau nu-i cunosc eu) si sa facem o intrunire macar la o luna, ca si in alte orase..Sa socializam intre noi si sa legam prieteni.

Multumim pentru tot ce ne-ai oferit pana acum si sa speram ca vei tine cont si de parerile noastre.Sa ne traiesti si la cat mai multe campanii tentante.

8 Comments on "Ce schimbari as face la…Blogal"

 1. Barascu Violeta Ramona | 8 iunie 2016 at 18:31 | Răspunde

  Sunt de acord cu propunerile tale, deci te-as vota sefa la Blogal Initiave 🙂

 2. Abia acum am participat si eu pe aceasta platforma, prea multe nu stiu dar in principiu mi se par bune ideile tale.

 3. Interesante schimbarile tale!

 4. Interesant, eu nu m-am mi-am batut capul :), dar super ideii.

 5. Nastase Marina | 10 iunie 2016 at 21:08 | Răspunde

  niste propuneri excelente!

 6. Si eu as schimba multe la Blogal… o sa scriu si eu despre asta, apoi astept concluziile 🙂

 7. Dau de gandit sugestiile tale. Nu e rau deloc! Poate chiar se va tine cont pe viitor de una, de alta.

 8. Si eu m-am inscris dar sunt de acord cu tine mai ales la ultima cu intalnirea intre bloggeri .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord