O baie cu gust…

Am mers in week-end la niste prietenii, la un gratar si sa mai socializam. Daca in timpul saptamani sotul e la servici , nu se poate invoi de la munca pentru astfel de evenimente doar sa nu fie ceva foarte important. Acum ca am avut o intreaga zi la dispozitie ne-am distrat cum am putut si am reusit sa aflam cat mai multe noutati , la ce evenimente vom mai participa si ce au mai facut ei.

Ca tot veni vorba in articolul anterior de renovari, la noi au inceput sa se vada rezultatele cat si la ei. Spre exemplu si-au facut baia asa cum si-au dorit-o. A pus un maestru priceput pentru inceput pentru a le face instalatii sanitare , apoi au izolat-o cu polistiren si restul era facut de mana lui. Cand ai o astfel de pasiune numai de drag faci la tine in casa , asa cum iti doresti si le alegi pe toate cu gust. Eu cred ca a cheltuit in jur la 2500euro pentru a face o astfel de baie. Sunt invidioasa pentru ce a facut dar asta nu inseamna ca nu pot avea si eu. Toate cumparaturile le-au facut din diferite magazine si atunci cand le-au prins la oferta nu au stat pe ganduri si au achizitionat ce le trebuia.

ScreenHunter_306 Jun. 13 21.21O cabina de dus moderna multifunctionala, cu optiuni pentru sauna, de hidromasaj si bine inteles ceva gen jacuzzi. Cu geam frumos transparent, inflorata care numai de drag faci un dus. Mobilierul nici el nu este mai prejos , totul e asortat spre exemplu la ei predomina culoarea nucului. La un super pret au gasit acest lavoar+ dulap  din nuc (asa cum v-am spus mai sus), e o culoare foarte placuta si se poate combina in multe feluri. Mai mult i-au costat maruntaele ce le-a trebuit pentru instalatie decat mobilierul. Gresia e ceva cu crem si maro, cu cateva insigne pe ea care a fost foarte migaloasa si scumpa. Adezivul nu a fost chiar asa de scump, dar pentru o baie de 4mp a intrat ceva.Care lucrati in acest domeniu stiti destul de bine.180_168_art_01

Au pus doua covorase rotunde foarte placute si tot ce trebuie intr-o baie , unui om.Dupa parerea mea au avut curaj pentru a face acest pas tinand cont ca mai au foarte multe de rezolvat , dar atunci cand ai prea multe lucruri in cap o iei intr-o parte si incep sa se cunoasca rezultatele.

Voi ce culorii aveti in baie?

11 Comments on "O baie cu gust…"

 1. stoica claudia | 13 iunie 2016 at 22:13 | Răspunde

  frumoasa baie,eu in baie am faianta si gresia crem ,am baia micuta am doar un dus ,boiler si un dulapior cu oglinda si unde imi pun eu cremele si gelurile de dus ,

 2. Momentan alb, dar vreau sa o renovez… o combinatie perfecta intre verde crud, alb si culoarea lemnului …

 3. Nastase Marina | 14 iunie 2016 at 12:25 | Răspunde

  eu doar ce am renovat si am un verde lime cu alb 🙂

 4. Frumoasa baia, noi momentan nu avem… adica nu ne-am apucat de ea.

 5. Foarte frumoasa este baia voastra!

 6. Gabriela Podocea | 14 iunie 2016 at 23:14 | Răspunde

  Baia mea este albastra ca marea!

 7. Elena Gheorghe | 16 iunie 2016 at 08:59 | Răspunde

  frumos, si eu am facut alb cu rosu

 8. Mi-ar placea o baie mov sau visiniu cu alb, dar fiind o culoare inchisa si baia destul de mica, ar parea si mai mica asa ca … imi mai pun pofta in cui. :))

 9. Baia mea este roz 🙂

 10. Baia mea este rosie cu alb! 🙂

 11. Momentan albastru, insa nu se pune…fiindca stam in chirie.
  In cateva luni, sper sa ne mutam la casuta noastra (in stadiu de constructie inca) si sa ne punem amprenta asupra fiecarui colt din caminul nostru! Abia astept sa ajungem la BAIE. Vreau sa fiu SUPERBA!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord