Uleiul Tea Tree Oil

Buna dragele mele, in urma cu mult timp am primit un micut pachetel cu un ingredient tare necunoscut , de care nu mai auzisem pana in acel moment, Tea Tree Oil. Pe aceasta cale a-si vrea sa-mi cer mii de scuze, in special sponsorului, care trebuia sa scriu acest articol de atunci si nu m-am tinut de cuvant, dar sa revenim. Este un ulei minune care da rezultate 100%  inca de la prima utilizare si sunt sigura de ce spun. Stiu  ca multe dintre voi l-ati primit si l-ati testat pe propria piele iar rezultatele au fost vizibile. romania_thursday_plantation_2_

L-am aplicat in multe moduri , iar rezultatele au fost uimitoare. Aveam o iritatie pe picioare nu stiu din ce cauza, dupa ce m-am dat cu acest ulei totul mi-a disparut. Iar cu acneea nu stiam ce sa mai fac , ce creme, tratamente sa mai folosesc  pana cand mi-a recomandat cineva site-ul Gloves in a Bottle si am gasit ce trebuia. Pe langa aceasta sticluta uimitoare am primit si cateva fise cu modul de utilizare si in ce zone afectate ale corpului il pot utiliza. Tare incantat sunt de el.

Se recomanda pentru: – acnee rozacee si acnee juvenilă;  ten gras, încărcat, cu tendințe acneice;  leziuni ale pielii; mătreață, scalp cu probleme; abces cutanat, infecții localizate; -erupții cutanate, mai ales în zona scutecelor;  piele supra infectată si plăgi;  dezinfectarea lenjeriei si a suprafețelor din casa; aftele bucale, gingivite.
Mai multe despre Thursday Plantation puteti gasi pe site.


Be the first to comment on "Uleiul Tea Tree Oil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord