Un electrician priceput…

Stiti si voi vorba aia unui electrician nu-i poate lipsi nimic, dar ati vazut voi vreodata cizmar cu ghete bune sau croitor cu haine noi? Atunci el a descoperit un nou magazin de electrice, unde isi poate achizitiona tot ce-si doreste la preturi acceptabile si livrate chiar la el acasa. I-a fost foarte greu sa aleaga produsele pentru ca erau multe si de toate ii trebuiau, numai ca nu avea bugetul necesar.Si intr-o buna zi si-a luat inima in dintii si a facut comanda.download

In primul rand si-a comandat diferite corpuri de iluminat, apoi tablouri electrice , cabluri , surse de iluminat si multe alte maruntaie care l-a ajuns destul de mult. Pe langa acestea si-a mai pus in cos cateva lucruri care ii mai trebuia prin gospodarie un fier beton, cativa saci de adeziv polistiren si policarbonat. Electricianului nu-i poate lipsi din geanta sa de lucru un creion de impamantare cu acesta poate verifica destul de repede daca este energie electrica sau nu. E foarte important cand ai o astfel de meserie pe mana , trebuie sa fi foarte atent si priceput.Nu cred ca se poate baga la curent o persoana care nu are habar , ar muri pe loc mai ales daca exista fire neizolate si ar pune mana pe ele. Dar din pacate mereu este cate un obiect care ii lipseste. Electricianul munceste la diferite persoane numai la el acasa nu este in stare sa faca o instalatie asa cum trebuie, tot timpul e pe fuga si le lasa balta. La fel ca si cizmarul, croitorul sau zidarul eu cred ca totii se incadreaza in aceasta categorie.
images

De ceva timp este energia eoliana(adica energia vantului) s-a dovedit deja a fi o soluţie foarte bună la problema energetică globală aceasta ajuta la o energie curată și regenerabilă dar este intermitentă. Aceasta poate sa asigure de cinci ori mai multă energie decât este consumată acum. In Dobrogea sunt cele mai multe eoliene. Costuri mai reduse si multe avantaje.

Achizitionarea unor becuri economice te scapa de facuturile mari. Acum sunt pe piata diferite modele, forme si marimi numai sa-ti doresti acest lucru. Spre exemplu noi avem spoturi led economice care se incadreaza in categoria A( cea care consuma cel mai putin) si factura nu este chiar asa de mare tinand cont ca avem multe electrocasnice care le folosim zi de zi.

Voi aveti vreun electrician priceput prin apropiere?

9 Comments on "Un electrician priceput…"

 1. Chiar si eu am nevoie sa lucrez cu un astfel de magazin.

 2. Grea meserie. Din fericire il am pe unchiul meu electrician, iar sotul meu a lucrat cu o echipa, dar in alta calitate si a reusit sa fure multe secrete, asa ca acasa se pricepe la instalatii electrice.

 3. Elena Gheorghe | 16 iunie 2016 at 08:57 | Răspunde

  mereu avem nevoie de un electrician

 4. E ok sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, iar electricieni OK se gasesc destul de rar…

 5. Este foarte bine sa cunosti un electrician; niciodata nu se stie cand ai nevoie de unul! 🙂

 6. Nastase Marina | 17 iunie 2016 at 13:04 | Răspunde

  „da”, pe nasul meu….astept de vreo doi ani sa imi puna prize in bucatarie :))

 7. Barascu Violeta Ramona | 17 iunie 2016 at 16:06 | Răspunde

  Din pacate nu am un electrician priceput la indemana, as avea nevoie de el.

 8. I really like what you guys tend to be up too. This type of
  clever work and exposure! Keep up the wonderful works guys I’ve included you guys to my blogroll.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord