Lucruri interesante despre anvelopele Pirelli

Anvelopele Pirelli sunt renumite in intreaga lume, iar popularitatea lor crescuta se datoreaza si colaborarii brandului in scopul dotarii masinilor de curse Formula 1.

Cu investitii de peste 400 milioane dolari in scopul cercetarii si domeniul dezvoltarii, Pirelli a cautat sa isi imbunatateasca si productia de cauciucuri “green performance”, proiect derulat in fabrica mexicana din oraselul Silao. Aceasta este a 22-a fabrica la nivel global deschisa de Pirelli, unde se produc: anvelope de calitate premium pentru masini din clasa turisme, alaturi de anvelope performante si ultra performante pentru echiparea vehiculelor de transport usoare care sunt apoi livrate pe piata din SUA, Mexic si in Canada. Se estimeaza ca in 2017, uzina din Silao va atinge o capacitate de nu mai putin de 5,5 milioane de anvelope marca Pirelli. Este o cifra impresionanta, nu-i asa?

Ce inseamna exact “green performance”? Aceasta se refera la patru caracteristici ecologice, care vizeaza: obtinerea unor emisii de zgomot reduse in timpul rularii vehiculelor pe orice tip de carosabil, un consum mai mic de carburant, o lunga durata de serviciu, precum si un minim impact asupra mediului de viata inconjurator.

Este foarte interesant si faptul ca renumita companie italiana, Pirelli, s-a implicat la nivel local, incurajand copiii din regiunea Silao sa ia parte la un program de fotbal, in colaborare cu echipa de fotbal din divizia 1, FC Internazionale.

Daca va intereseaza sa achizitionati anvelope Pirelli  pentru sezonul cald, Hilserv va pune la dispozitie cauciucuri de vara fiabile si durabile, modelele Rosso, Cinturato sau Chrono. Comenzile vor fi onorate in timp util, serviciul de livrare fiind gratuit pentru clientii din Bucuresti.

1 Comment on "Lucruri interesante despre anvelopele Pirelli"

  1. Multumim

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord