Calitatile vindecatoare si semnificatia bijuteriilor tibetane

Stim ca toate ne dorim sa avem bijuterii speciale, care semnifica ceva pentru fiecare in parte dar nu tot timpul reusim sa gasim un stil sau o bijuterie care sa ni se potriveasca. Pentru a gasi si a pretui o bijuterie avem nevoie sa stim mai multe despre stilul nostru si evident avem nevoie de o bijuterie cu istorie care semnifica ceva, de regula aceste tipuri de bijuterii pot fi: Cercei din argint Tibet, cercei Celtici, bijuterii din Maroc etc. Putem povesti despre bijuteriile din Tibet despre care lumea nu prea stie, ele au o istorie, o semnificatie si o poveste fascinanta, mai jos puteti afla ce simbolizeaza culorile lor vibrante si ce calitati au aceste bijuterii tibetane.

 • Bijuteriile din Tibet sunt frumoase, simple cu niste culori vibrante, cele mai folosite culori sunt rosul aprins si albastrul. De asemenea ele sunt deseori incarcate cu energii pozitive si conectate cu religia si spiritualitatea.
 • Bijuterile tibetane sunt de asemenea cunoscute sub numele de bijuterii budiste sau bijuterii Himalaya. În mod tradițional ele sunt mari și vin într-o varietate de stiluri, de la bijuterii simple, fără pietre prețioase pana la bijuterii mari si ornate. Bijuterile tibetane includ pandantive, bratari, cercei, inele, și cutii de rugăciune sau ghaus, ele sunt facute din pietre reale și pot fi realizate din argint, placate cu argint, cupru sau alamă.
 • Tibetanii stabilesc valoarea bijuteriilor in functie de culoarea, dimensiunea și simbolismul lor. Bijuterile tibetane, inclusiv de argint și de aur, tind să fie mult mai mari în dimensiune decât bijuteriile făcute în cele mai multe alte țări.
 • Bijuterile sunt facute din argint de cea mai înaltă calitate și de multe ori au pietre turcoaz, coral si pietre de chihlimbar. Tibetanii cred că, culoriile turcoaz și coral au calități vindecătoare și ca pietrele pot oferi protecție. Bratarile sunt adesea purtate pentru a aduce echilibru, vindecare si energie corpului și sufletului.
 • Argintul folosit în bijuterile tibetane este de 92,5% pur și unele bijuterii din argint tibetan au un aspect rustic si neterminat. Pietrele alese in bijuterii au semnificatii diferite, de exemplu turcoazul semnifica intelepciune si calatorii spirituale.
 • Semnficatile si calitatile misterioase ale bijuterilor tibetane sunt un atu extrem de rar si pretios al unei bijuterii. De acum cand iti vei cumpara sau vei primi o bijuterie tibetana vei stii adevarata sa semnificatie si in ce moduri te poate ajuta.

12 Comments on "Calitatile vindecatoare si semnificatia bijuteriilor tibetane"

 1. Eu am o pasiune pentru orient in special pentru India. Chiar daca sunt atrasa mai mult de cultura hindusa imi place si cea budista, tibetana… Frumosi cercei.

 2. Nu ma gandesc la semnificatia bijuterilr, cumpar doar ce imi place si ce ma atrage.

 3. am mai auzit de aceste bijuterii, ca au anumite calitati, dar pana acum nu detin niciuna

 4. În general locuitorii din Orient au o deschidere mai mare către spiritualitate. Poate că ar trebui să învățăm și noi de la ei. 🙂

 5. Am si eu o pereche de cercei.Ii ador!

 6. Foarte frumosi cerceii,nu stiam de semnificatiile acestor bijuterii

 7. Nu stiam aceste lucruri despre bijuteriile tibetane. Sunt impresioanata si iti multumesc!

 8. Eu de obicei aleg bijuteriile in funcție de Combinația de culori, model sau pret. Nu m-am gândit vreodată ca ar putea avea vreo semnificatie

 9. Cercei port tinte cu pietricele, dar am vazut o bratara interesanta!

 10. Arata bine, doar ca eu nu cred in semnificatii si efecte miraculoase…

 11. Superbi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord