Lansarea romanului Noumenoir de Flavius Ardelean

Editura Herg Benet și Carturesti vă invită la lansarea celui mai recent roman al lui Flavius Ardelean, Noumenoir, în data de 25 octombrie, de la ora 19, la Cărturești Verona, București. Invitat este Alexandru Voicescu (scriitor, editor).

Pagina evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/635868759917941/

  lansare-noumenoir_carturesti_oct2016Despre carte

România anului 2085 este împărțită aproape în totalitate în cei care fac literatură șicei care o judecă. În fosta mănăstire de maici transformată în hotel pentru scriitorii exilați care nu mai pot scrie, „A nus Dei”, fostul scriitor Radu Lenea își duce traiul prin crâșmele de la ultimul etaj, chinuit de insomnie și dependent de droguri distilate din figuri de stil. Pacea îi este tulburată într-o seară în care Lizaveta Markov, una dintre femeile fatale ale hotelului, îi dă în grijă un manuscris secret care poate schimba radical cursul istoriei. Prizonier în vâltoarea tragediilor, prins în bătaia focurilor și hăituit de înspământătorii Kritikoși, gangsteri ai Secretariatului de Critică condus de M. Nămolescu și mâna sa dreaptă, Khan Kristos Kanacke, Radu Lenea se hotărăște să scoată manuscrisul din hotel, chiar cu prețu lidentității sale. Manuscrise secrete, organizații clandestine, urmăririși crime, sex și umbrele unor iubiri sunt ingredientele acestui delir literar în care nimic nu este ceeace pare.

http://www.hergbenet.ro/carte/noumenoir-flavius-ardelean

Despre autor

Flavius Ardelean (n. 1985, Brașov) este scriitor, traducător și manager cultural specializat în industria de carte. A studiat relații internaționale și studii europene (BA, Cluj-Napoca), management artistic și studii culturale (MA, Ludwigsburg, Germania) și management editorial (MA, Oxford, Marea Britanie) și a beneficiat de burse academice în Germania și Marea Britanie. A lucrat în domeniul editorial în România și Marea Britanie. Este autorul a șase cărți publicate la Herg Benet, pentru care a primit douăpremii Tiuk! și un premiu Vladimir Colin, și a tradus romane din germană și engleză pentru editurile Millennium Books și Paladin. În 2013 romanul Îmblânzitorul apelor a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun debut european în cadrul Festival du Premier Roman din Chambery, Franța, iar în 2016 Flavius Ardelean a fost nominalizat la premiul Tânărul Prozator al Anului în cadrul Galei Tânărului Scriitor 2016 pentru romanul Scârba sfântului cu sfoară roșie. Din septembrie 2016 este membru afiliat al asociație iinternaționale Horror Writers Association.

www.flaviusardelean.com | www.miasma.hergbenet.ro | www.hergbenet.ro/autor/flavius-ardelean

image001

13 Comments on "Lansarea romanului Noumenoir de Flavius Ardelean"

 1. pare interesanta! imi place sa vad autori romani care scriu bine!

 2. Are un CV interesant probabil si cartea este la fel

 3. Pare interesantă cartea dar și autorul. Să fie cu succes și abia aștept să o găsesc online pentru a o putea cumpăra.

 4. Apreciez numele personajelor: Lenea, Namolescu :))

 5. M-am puturosit de tot. Rar mai pun mana pe o carte, deci nici vorba de mers la lasansari de carti.

 6. INTERESANTA.

 7. Nu am mai pus mana pe o carte de foarte mult timp. Autorii romani sunt printre preferatii mei atunci cand aleg totusi o carte. Am sa tin minte aceasta carte

 8. Nicolae Claudia | 5 octombrie 2016 at 18:29 | Răspunde

  Pare interesanta

 9. pare o carte interesanta, si scriitorii romani chiar trebuie sustinuti

 10. Suna tare interesant, si mie imi plac astfel de carti 😀

 11. Imi plac cărțile care abordează istoria intr-o anumită maniera

 12. A trecut ceva timp de când nu am mai citit o carte…voi ajunge in curând ca in pozele care circulau pe fb cu copiii care se uitau mirați către o carte pt ca nu știau ce e 😛

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord