Alege Stalinskaya, alege ce-i mai bun.

”Preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYA Vodka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Încă de la lansare, sub sloganul „Pentru cei puternici”, STALINSKAYA este alături de cei care care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter”. Marca aniversează anul acesta 20 de ani pe piața din România.”

Vreau sa raspund cu mare drag acestei provocari si tot odata, sa le urez  multi ani de acum inainte celor de la Stalinskaya care anul acesta aniverseaza 20 de ani pe piata din Romania. Provocarea consta in ce m-a ajutat pe mine sa evoluez pe plan profesional sau personal.

Am trecut prin multe momente in viata  si bune dar si rele dar niciodata nu m-am lasat batuta. Da stiu ca nu e bine sa spui niciodata, sa nu spui niciodata dar in unele cazuri imi este de mare folos. Din punctul meu de vedere aceste doua planuri sunt strans legate intre ele. Nu te poti implini pe plan profesional daca cel personal nu este dezvoltat. Acum ca tot am vorbit de aceste lucruri sa intram in detalii si sa va povestesc si cu plan profesional si cel personal. LIMITED EDITION 26-9-16

De meserie sunt stylista, imi iubesc si imi practic aceasta meserie cu mult drag si respect in tot ceea ce fac dar am ajuns sa nu pot sa traiesc numai din ea si a fost nevoie sa imi i-au si un al doilea job part time. Mi-am gasit sa lucrez intr-o fabrica ca croitoreasa dar nu aveam experienta, nu stiam nimic. Cu ajutorul unui unchi care ma indrumat si m-a sfatuit, sa merg sa fac un curs de formare pentru a-mi fi mai usor in ceea ce urma sa fac acolo. Am stat mult pe ganduri si am mers si am facut acest curs. Odata facut pot sa spun ca acum imi este mult mai usor pentru cunostintele care le-am deprins acolo acum imi sunt de mare ajutor sa ma descurc foarte bine, in noul meu job.

Am incercat sa imbin utilul cu placutul, ma simt foarte bine si rezultatul este ca pe toate planurile sunt multumita atata personal cat si financiar. As putea face o remarca si tot odata o deviza pentru oricine in viata care realitatea mi-a demonstrat-o spera , insista si vei reusi.

Multumesc persoanelor care m-au incurajat!Multumesc unchiului si nu in ultimul rand maistrei croitor ca a avut rabdare cu mine, multumesc celor din jur.

 Pe tine ce/cine te-a ajutat sa evoluezi fie pe plan personal sau pe cel profesional?

 

11 Comments on "Alege Stalinskaya, alege ce-i mai bun."

 1. Ma bucur sa aud ca ai 2 job-uri! Nu stiam

 2. Si eu sunt croitoreasa, am invatat singura de la o vecine, care era maistru croitor. Ei trebuie sa ii multumesc.

 3. Sotul meu este cel care m-a ajutat,m-a ajuta foarte mult,atat pe plan personal cat si profesional.M-a incurajat sa ma angajez in televiziune.Dorinta de a invata cat mai mult si de a ajuta echipa,m-a motivat foarte tare.Deci,sotul meu,idolul meu!

 4. ai mare curaj sa ai 2 job-uri! inseamna multa bataie de cap, dar daca esti atat de organizata, e super!

 5. Mama coase cu placere! Eu nu ma prea pricep, dar imi place sa croiesc!

 6. Pe mine m-a ajutat sa evoluez fiecare experienta buna sau rea pe care am avut-o si fiecare om pe care l-am intilnit si cu care am avut mai mult decat o relatie pasagera.

 7. Parintii pe plan personal, pe profesional nu am cine stie ce performante.

 8. E foarte greu sa ai doua job-uri, mai ales cand ai si copil mic. Sotul meu a avut o perioada in care avea chiar 3 part time (2 in cursul sapt + 1 in week-end). Nu s-a mai putut si a ramas cu unul, mai ales ca e si la seral.

 9. M-ai ametit de tot 😀 felicitari pt cele 2 joburi.

 10. Felicitari pentru cele 2 joburi! Sa-i faci unchiului cadou o sticla de Stalinskaya, pentru ca merita 🙂

 11. Hmmmm. Cred ca prietenii pe care mi am ales au avut o influenta mare asupra mea.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord