Costuri substantiale pentru nunta ta

Care sunt cele mai costisitoare lucruri pe care le platim pentru nunta noastra?

Aceasta este o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam sau o intrebare pe care ne estefrica sa o adresam de teama raspunsului in ceea ce priveste costul.Trebuie sa luam in calcul totusi ca o nunta nu este acelasi lucru cu organizarea unei petreceri de ziua noastrasi de aceea costurile pentru organizarea nuntii vor fi mai mari.

In primul rand la nunta trebuie sa alegem o formatie nunta, iar costul acesteia este unul destul de substantial, partea buna in alegerea si contractarea unei formatii nunta este ca trebuie sa o platim la sfarsitul nuntii deci nu ne va trebui toata suma inainte. 

Multe persoane se tem de contractarea unei formatii nunta Bucuresti  din cauza pretului si de aceea multi opteza pentru un Dj, insa trebuie sa fim constienti de faptul ca o formatie nunta Bucuresti va fi intotdeauna preferata de invitati. Alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret implica un cost mai mare pe care trebuie insa sa ni-l asumam daca vrem sa avem o petrecere frumoasa, iar avantajul este ca o formatie nunta Bucuresti pret pentru a o contracta este nevoie doar de un avans, restul sumei putand fi restituita dupa nunta.

Un alt cost foarte mare este rochia de mireasa, rochiile de mireasa au devenit din ce in ce mai scumpe, vom gasi foarte multi creatori care au niste preturi mari si care isi vand creatiile sub brandurile cunoscute.

Ar trebui sa ne gandim ca totusi daca ne permitem sa platim o rochie de mireasa pe care  o vom purta doar o zi, cu siguranta ne permitem sa alegem si formatia Bucuresti pentru nunta, formatie care nu va face decat sa ne creeze o atmosfera de vis.

Un cost mare il are de asemenea si taxa de la biserica, de asemenea si meniurile invitatilor sunt destul de costisitaore, insa aici ne putem gandi ca totusi pentru restaurant nu platim absolut nimic decat meniurile.

Spre final as dori sa spun ca da vom avea costuri cu organizarea nuntii, insa nu trebuie sa ne zgarcim deoarece evenimentul acesta va fi unic si trebuie sa fie si deosebit.

14 Comments on "Costuri substantiale pentru nunta ta"

 1. Toate costa, insa calitatea costa si reflecta respectul fata de tine, fata de eveniment si fata de invitati.

 2. O formatie care sa cante coveruri sa aibe o palete larga de piesa ar fi pt viitoarea mea nunta, asta dupa ce imi gasesc mireasa. Dar sa nu fie d-aia ce o noapte intreaga te obosesc numai cu populara :))

 3. Mai bine platesti pentru calitate , nu cantitate . Este un eveniment unic si nu trebuie sa ne zgarcim , dupa cum ai spus si tu.

 4. Eu la nunta am avut DJ, am dat mult mai putin decat ne cerea pe atunci o formatie, dar sa stii ca a fost foarte fain. Este imp si sa stie ce muzica sa puna, cand sa puna anumite melodii. La noi, s-a dansat non stop 🙂

 5. Sunt multe costuri, nu stiu cate se merita, dar clar un fotograf profesionist merita toti banii.

 6. Stiti ca e o vorba “…. e ca nunta fara lautari”. Clar prefer o formatie, reusita unui eveniment este dat in mare parte de formatie, conteaza si momentele dintre melodii,practic sa stie sa conduca nunta.

 7. Cand m-am casatorit, cea mai mare cheltuiala (in afara meniurilor) a fost muzica.

 8. Hoh, dupa articolul asta sigur nu ma casatoresc in curand 😀 . Intr-adevar e costisitor sa faci o nunta frumoasa

 9. Este un efort financiar pe care-l faci doar o data in viata si care raportat la importanta evenimentului este necesar.

 10. O formație nu se compară cu un DJ. În general prețurile nu sunt chiar așa mari. Depinde de numărul membrilor din formație. Dacă faci un calcul ai să vezi că mai mult de 100/200 euro de persoană din formație nu va ieși. Și pentru o seară, mi se pare chiar puțin.

 11. noi am avut un baiat care a cantat pe negative la nunta. a iesit mai mult decat ok, toti au fost incantati de el!

 12. O nunta costa, însă dacă luam în considerare doar costurile, mai bine nu o mai facem. Noi am avut DJ, de exemplu.

 13. O nunta va costa dar este cel mai important eveniment din viata unui om, eu consider ca merita.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord