Greseli pe care trebuie sa le evit cand vreau sa cumpar si sa instalez un sistem de securitate

Vad des prin diverse locuri faptul ca sunt instalate sisteme camere de supraveghere . Mi se par foarte utile si cele din scara blocului, de la banca sau din diverse alte locuri ma fac sa ma simt in siguranta.

In curand ma voi muta la casa. Deja am alocat un buget pentru un sistem de supraveghere video. Am gasit sisteme camere de supraveghere Seku la preturi foarte convenabile, deci, cel mai probabil de aici voi cumpara cele necesare.

Am cautat mai multe informatii legate de sistemele de supraveghere si cel mai atent am fost la greselile pe care nu trebuie sa le fac atunci cand cumpar si/sau instalez un sistem de supraveghere.

O prima greseala consta in alegerea incorecta a sistemului de supraveghere. Trebuie sa am grija si sa aleg un sistem potrivit pentru ceea ce imi doresc eu. Din ce mi-am dat seama, am nevoie de 4 camere. Acestea trebuie sa fie de exterior, deoarece vreau sa supraveghez casa si curtea din exterior. Ma mai gandesc daca voi opta sau nu pentru supraveghere in interiorul locuintei, insa, cel mai probabil nu, deoarece vreau ca orice membru al familiei mele sa aiba parte de intimitate. In plus, nu va rosul supravegherii unei locuinte in interior. Cand e vorba de o societate comerciala, o firma, inteleg, dar acasa, nu prea.

Vreau foarte mult sa cumpar camere de supraveghere de calitate. Nu vreau sa fie camere doar pentru a face hotii sa imi evite locuinta, ci vreau sa fie si eficiente in cazul in care se intampla evenimente neplacute. Vreau ca filmarile sa fie suficient de clare pentru a ma putea folosi de ele.

Nu voi alege cele mai ieftine camere de supraveghere, deoarece sunt constient de faptul ca cele ceva mai scumpe sunt de o calitate mai buna.

Voi alege cu grija si persoana care se va ocupa de instalarea sistemului de supraveghere pentru locuinta mea. Vreau o persoana cu adevarat competenta, o persoana care stie exact ce are de facut. Daca tot investesc intr-un astfel de sistem, vreau sa fac totul in asa fel incat sa fiu multumit in totalitate.

Cam acestea sunt cele mai importante greseli pe care voi incerca sa le evit. Daca te pricepi mai bine ca mine si ai cateva sfaturi, lasa-le in comentarii. Cu siguranta imi vor fi de folos.

10 Comments on "Greseli pe care trebuie sa le evit cand vreau sa cumpar si sa instalez un sistem de securitate"

 1. E o idee buna in ziua de azi sa avem camere de supraveghere in exteriorul locuintei.

 2. Si eu m-am mutat in bloc nou, complex rezidential si vad ca inca nu e stabilit nimic pentru camere de supraveghere in scara blocului. Sper sa se remedieze problema.

 3. Foarte utile in special daca stai la casa.

 4. eu cred ca un interfon video ar fi util. dar si camerele sunt ok pentru a tine eventualii raufacatori la distanta. sa speram ca n-ajungem in situatia de a identifica pe cineva!

 5. Anul trecut ne-am pus si noi alarma la casa. Anul acesta vrem sa punem si camere de supravegheat ca sa vedem prin internet, cand suntem in vacanta, ce se intampla prin curte. Pasiunea sotului.

 6. Da, este o idee foarte buna si subscriu! Mai ales pentru atunci cand stai la casa si ai si curte, e binevenita camera!

 7. Camerele de supraveghere sunt foarte utile si necesare in ultimul timp.

 8. Camerele de supraveghere sunt foarte utile. La casa de la tara am si in interior si in exterior.

 9. Albu Steluța Georgiana | 17 februarie 2017 at 01:07 | Răspunde

  Și eu vreau să-mi instalez camere de supraveghere la cabinet în această vară 😉

 10. Nu prea ma pricep la astfel de chestii. Sotul este responsabil pentru aceste lucruri

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord