M-am inscris la Scoala de Blogging. Cu un audit SEO Onpage, am indentificat problemele acestuia.

Cand mi-am facut blogul , nu aveam mari cunostinte. A fost totul dintr-o joaca, nu stiam mare lucru, dar nevoia te invata. Ceea ce trebuie sa stie toata lumea care doreste sa-si creeze un blog, e ca trebuie sa postezi regulat articole din toate domeniile, iar pe langa acest lucru trebuie sa stii si problemele tehnice ale acestuia. De vreo cateva ori am incercat si eu sa schimb cate ceva, care mi-a dat batai de cap, dar singura nu reuseam, noroc cu ajutorul prietenilor din blogosfera.

De ce m-am inscris la Scoala de Blogging?

15267953_1275173082538833_851890362586506936_n

Scoala de blogging

Scoala de Blogging este un grup pe facebook, un site unde poti invata anumite lucruri pe care nu le stii. Asa cum bine stiti, de ceva timp m-am mutat pe domeniu si am schimbat platforma, renuntand la Blogspot si pasind in casa noua pe WordPress. Mi-a fost foarte greu la inceput, pana m-am obisnuit cu aceasta platforma. Nu pot spune ca acum chiar stiu multe lucruri, dar notiunile de baza care sunt importante pentru mine.

De mutare articolelor nu m-am ocupat eu, ci personalul de unde mi-am cumparat domeniul. Nu a durat foarte mult. Dar ceea ce mi-a fost mie foarte greoi, a fost schimbarea temei. Imi doream sa arate altfel, dar nestiind ca imi voi putea pierde bannere-le. Nu stiu de ce, dar cred ca aveam ceva plug-in-uri instalate aiurea. Am avut noroc ca aveam link-urile salvate intr-un fiser word, ca altfel nu stiu unde trebuia sa apelez sa le recuperez. Apoi am descoperit cum puteam sa le actualizez, dar asta imi e invatare de minte. 🙁

Am invatat multe lucruri utile explicate pe intelesul meu

Pentru mine unele lucruri legate de SEO, sunt egal cu zero. Nu prea inteleg foarte bine aceste lucruri, dar cu ajutorul unui specialist SEO am aflat ce probleme are site-ul meu fara sa am prea multe cunostinte tehnice. M-am bucurat de un audit SEO Onpage unde a indentificat problemele acestuia si mi-a explicat cum le pot rezolva. Mai mi-a sugerat cum un articol trebuie scris si structurat in asa fel sa fie fie usor de citit, bine indexat si sa apara cat mai in fata atunci cand cineva cauta informatii folosind cuvinte cheie.

Pentru o optimizare seo cat mai buna, va trebui sa-mi schimb si tema. Momentan acesta se incarca destul de repede dar imi doresc sa fie cat mai ”curat” si traficul sa fie mai mare. Dar cu siguranta nu voi mai incerca eu, voi apela la Scoala de Blogging si care este una dintre cele mai bune decizii de pana acum. ice_screenshot_20170222-114218

Scoala de Blogging ofera sesiunii video pe Skype

Daca vei apela la serviciile Scolii de Blogging vei gasi multe raspunsuri la intrebarile tale, legate de blog prin sesiuni video pe Skype. In cazul in care nu reusesti sa rezolvi o anumita problema, aceasta va putea fi rezolvata live pe Skype. si vei fi indrumat pas cu pas.

In concluzie eu cred ca, e destul de bine sa descoperi noutatile la timp legate de blog, dar cel mai bine e sa te ajute cineva. De aceea te sfatuiesc sa te abonezi si tu la Scoala de blogging pentru mai multe noutati, articole foarte utile.

 

9 Comments on "M-am inscris la Scoala de Blogging. Cu un audit SEO Onpage, am indentificat problemele acestuia."

  1. Abia astept sa trecem la treaba si site-urile sa bubuie! Spor la treaba si mult succes!

  2. Astept sa ne mai dai vesti despre schimbarile de pe blogul tau. Spor!

  3. Am lipsit cateva zile.Acum aflu de la tine ca ne putem intalni pe Skype.

  4. Spor pe mai departe! Toate se invata in timp

  5. M-am abonat pentru ca la partea de SEO sunt praf si am nevoie de idei si indicatii de la cei care se pricep.

  6. o experienta interesanta! Sper sa iti fie de folos si sa ne spui cat de utile ti-au fost informatiile primite

  7. Super, o sa caut si eu ca la SEO sunt varza si eu.

  8. Spor la invatat! Sa ne mai impartasesti si noua din secretele seo invatate.

  9. Sincer, am facut si eu un astfel de audit, dar nu am inteles nimic din el :)))

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord