M-am inscris la Spring Super Blog 2017.

Spring Super Blog 2017

M-am inscris si in aceasta editie la Spring Super Blog 2017, o competitie pentru bloggeri, cu speranta ca voi putea ajunge si eu la gala. Cei drept imi plac competitiile intre bloggeri, mai ales Super Blog, deorece se jurizeaza iar cel/cei mai bun/buni castiga. Particip de vreo trei editii, imi plac probele, mi-au placut sponsori (mai ales aceea care ofera note mari :)) ) si mai ales suspansul.

Cum voi reusi sa postez la timp pentru Spring Super Blog 2017?

Nu e ceva usor. Cate odata e imposibil(in cazul meu) sa postez la timp articolul si mai ales ca nu vreau sa am nici o penalizare. Dar imi voi da silinta, voi incerca sa ma documentez inainte despre proba care voi scrie, imi voi nota ideile in mare si apoi il voi dezvolta cat de bine pot. Respectand atat tema cat si ceea ce vreau sa scot in evidenta.

Poate ca si voua vi s-a intamplat sa nu postati la timp articolul pentru proba, sa nu il terminati sau sa nu il scrieti. Eu de multe ori incerc sa il postez macar in seara cu deadline sa nu am penalizare. Sincer va spun, ca in editia din toamna am abandonat ca nu mai reuseam sa scriu la timp, dar de obicei nu aveam penalizari si imi placeau probele.

Sper si de aceasta data sa ma pot tine de cuvant, sa pot duce totul pana la sfarsit si sa pot participa la gala, unde va fi la Mamaia. Abia astept aceasta editie.

De ce vreau sa ajung la gala?

La finalul competitiilor imi doresc sa ajung la gala, sa cunosc prieteni virtuali cu care vorbesc, sa particip la premiere si sa socializam intre noi. Tot atunci se leaga prieteni, poti cunoaste sponsorii si premiile ce iti vor imanate. Dar din pacate de fiecare data a aparut cate ceva ce m-a impiedicat, sper ca de aceasta data sa imi pot indeplini dorinta.

Cu aceasta ocazie le urez tuturor participantilor mult noroc, inspiratie si cel mai bun sa castige.

Voi participati la Spring Super Blog 2017?

Be the first to comment on "M-am inscris la Spring Super Blog 2017."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord