Program gratuit de facturare

Sorin e clasa IX la un liceu cu profil economic. Nu e profilul care si l-ar fi dorit, dar acum, din pacate nu se mai poate transfera. S-a acomodat destul de greu, fiind la inceput, ca orice liceean a incercat sa lupte si sa inteleaga toate materiile, tot ambitia l-a facut sa obtina ceea ce si-a dorit. Iar acum dupa cativa ani, i-au multumit parintilor ca au facut aceasta alegere, deoarece acum a iesit cu o meserie si poate lucra in domeniu. Manager, contabil, secretar chiar si lucrator in administratie si multe altele, sunt slujbe mai mult sau mai putin banoase, de care el este foarte mandru.

Acum el are o afacere proprie si i-a trebuit un  program de facturare gratuit care sa poata sa emita facturi pentru magazinul sau online, dar din fericire a gasit un soft de gestiune de la Ciel simplu. Ce le ofera oamenilor solutii la problemele care le au, atat despre contabilitate primara, sau fie ca vor un soft de gestiune stocuri, sau orice altceva din acest domeniu. Ciel simplu este un program gratuit de contabilitate, ce poate fi utilizat pe termen nelimitat.

Un program de facturare gratuit si usor de utilizat

182

Program de facturare, Ciel simplu

Ciel, din fericire are o interfata atractiva si unde iti poti personaliza mediul de lucru in functie de preferintele tale. E un program gratuit si il poti descarca si utiliza atunci cand ai nevoie. S-a bucurat din prima clipa de cand l-a descoperit, iar acum afacerea ii merge ca pe roate si are un profit bun.  194

Din fericire trebuie sa se ocupe cineva si cu lucrul acesta, dar cu gestiune salariati, totul devine mai simplu , mai usor. Economisind multe lucruri cum ar fi spatiul, consumabile si timpul care este cel mai pretios. Ii place mediul sau de lucru, mai ales ca acum lucrurile sunt mult mai simple decat in trecut.

Cu acest program gestiune salariati reusesc sa scrie, arhiveze si sa rezolve lucruri intr-un timp foarte rapid si simplu. Recomanda acest program tuturor celor care lucreaza in domeniu, contabilitate, manager, secretariat, administratie. Pentru cine doreste sa foloseasca acest program, poate accesa linkul de mai sus, Ciel Simplu si il poate descarca de acolo. Daca doriti mai multe informatii si mai detaliate despre cum puteti lucra cu acest program le puteti gasi tot pe pagina lor oficiala.

Va doresc mult succes.

10 Comments on "Program gratuit de facturare"

 1. E bine de stiut. Nu se stie niciodata cand ai nevoie de un asemenea program, pt un pf sau o firma micuta…!

 2. Genial, eu nu ma pricep deloc la finante, insa cred ca acest program este un real ajutor pentru cei care au nevoie.

 3. mihalache simona | 12 februarie 2017 at 20:38 | Răspunde

  de ce nu era si pe vremea cand eram eu in liceul economic? 🙂

 4. interesant

 5. Cand o sa imi pornesc firma, voi avea si eu nevoi de un astfel de program. Bine de stiut.

 6. Daca pornesc un nou busines voi incerca sa il folosesc. Pare usor de folosit si destul de complex

 7. Super tare, o sa ma uit si eu pe pagina lor oficiala. Mersi de informatie.

 8. pentru o afacere proprie, e destul de util!

 9. Albu Steluța Georgiana | 14 februarie 2017 at 18:21 | Răspunde

  A folosit și soțul meu acest program acum câțiva ani …Acum a trecut la ‘avansati’😉

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord