Apa si cafeaua necesare oricand si oriunde.

Iata ca a venit si vremea sa incepem articolele pentru Spring Super Blog 2017, o competitie mult asteptata. Dar nu as vrea sa mai lungesc prea mult vorba si sa trecem la prima proba intitulata ”Cuplul” apa + cafea, element al culturii organizationale.

 

De ce este necesara apa si cafeaua?

160825_LFA_a&c_roll-up_85x200cm_150dpi_outline

Apa si cafea

Eu cred ca, in orice institutie apa si cafea este foarte necesara. Dar totusi as vrea sa va povestesc o intamplare foarte ”haioasa”, atunci cand Alina a pregatit reclama pentru cafea si astepta sa se stranga personalul pentru a prezenta la cea a muncit ea atata timp. In dimineata aceea a fost foarte matinala, s-a pregatit intens ca totul sa iasa bine, s-a aranjat si cu o tinuta office a mers cu vreo doua ceasuri la birou, de frica sa nu intarzie si sa mai pregateasca cate ceva.

Ajunsa acolo, nu erau decat secretara si inca vreo doua persoane care nu aveau legatura cu aceea conferinta. A mers in salon si a asteptat. A respirat adanc si a inceput sa pregateasca apa si cafeaua pentru ei. Dar ce sa vezi, in momentul acela aparatul de cafea nu mai mergea, ce sa faca acum? A mai incercat de vreo cateva ori dar degeaba, ”ce sa fac? , ce sa fac?”

Cafeaua la birou, si nu numai a devenit un obicei pentru multi dintre noi pentru a incepe ziua in forma maxima datorita efectului stimulant si calmant. Pentru cafea putem gasi multe cuvinte de lauda, ne face mai ”destepti” , creste capacitatea de efort, favorizeaza digestia prin intermediul substantei cafeina.

Cafea in acest caz nu mai era. Dar a incercat sa o inlocuiasca cu apa, rugandu-si colega sa o ajute. Dar ea nu mai sosea, ”ce sa intamplat”? In acel moment inima ei a inceput sa o ia la sanatoasa si sa se invarta in mintea ei o mie si una de intrebari. Ca nu stia in ce parte sa o ia si cum sa rezolve situatia. A stat si s-a gandit minute-n sir cum sa rezolve aceasta solutie, ca totul sa fie la timp si pe mesele lor. Darrr…La Fantana este prietenul de nadejde care a scos-o din impas si care i-au pus la dispozitie apa si cafeaua de care avea nevoie.

Cu un singur telefon si inainte sa ajunga personalul, lucrurile deja stateau altfel, prietenul La Fantana a rezolvat aceasta problema in jumatate de ora si ea rasufla usurata.  Tocmai de aceea as vrea sa va spun si voua ca puteti avea incredere, in orice situatie, de cuplul apa si cafea care va va scoate din impas in orice moment.

Stiati ca…

 • La Fantana asigura aroma cafelei Lavazza la birou pentru 430.000 de romani?
 • La Fantana livreaza in fiecare an peste 370.000 de livrari?
 • La Fantana face intr-un an peste 180.000 pentru apa?

Apa mobila La Fantana este remarcabila prin suplete si eleganta minimalista a sticlei.sticle pet pe fond alb impreuna

 

Iar cafeaua Kafune nu ofera doar un gust bogat, ci si energie , vitalitate si un prilej perfect pentru o converastie fructuoasa.

LFA_pachet_Kafune_sat_on_white

19 Comments on "Apa si cafeaua necesare oricand si oriunde."

 1. Am renuntat ani buni la cafea, acum beau ocazional in oras sau la evenimente, daca e buna cafeaua. Apa reinvat sa beau 😛 stiu cat e de important sa beau apa.

 2. stiu ca trebuie musai apa dupa cafea, dar eu nu fac asta mereu, din pacate

 3. Hehe, avem si noi la birou atat apa, cat si cafea de la La Fantana. Doar ca noi am ales Lavazza, nu Kafune. Intr-adevar, este o solutie foarte convenabila. Nu stai sa iti bati capul, totul se livreaza prin telefon, la dispozitia ta.

 4. Este o idee buna pentru a creste productivitatea, cum ar fi sa vii dimineata si sa vezi in birou trei ibrice puse la fiert?

 5. sunt esentiale mai ales la birou, la inceput de zi !

 6. Apa am avut la serviciu de la ei , dar de cafea nu stiam, super 🙂

 7. De multe ori dupa ce beau cafea ma simt deshidratata.. Am auzit ca ea consuma si din resursele de laciu. In ultima vreme am renuntat la cafea

 8. Se pare ca tipa chiar a avut noroc cu La Fantana. Apa de la La Fantana consum destul de des, cafeaua inca nu am incercat-o.

 9. Vai mai lovit unde ma doare, sunt o coffe addicted. Acest sortiment nu am baut insa sunt gata sa o fac

 10. Daca dimineata incepe cu o cafea, va fi o zi buna!

 11. Sa stii ca vroiam sa-mi schimb cafeaua, nu-mi mai place asa mult, nu mai simt aroma si nu stiam catre ce sa ma orientez.
  Ca idee, nu as putea sa ma ridic din pat fara cafeaua de dimineata – sunt total dependenta

 12. Cafeaua pentru mine e un zero barat, avem nevoie de apa ca si florile, succes la concurs.

 13. Stiam ca o cafea are un gust mult mai bun impreuna cu o apa buna. Daca o faci cu apa de la robinet are alt gust…

 14. cafeaua Kafune nu cred ca am baut pana acum. E buna? O sa o caut in magazine.

 15. Am uitat! Succes la Spring Super Blog 2017!!!

 16. Succes in competitia Superblog. Si eu iubesc combinatia de apa si cafea si cred ca cea de la La fantana este printre cele mai bune

 17. Stiu ca apa si cafeaua trebuie consumate impreuna pentru o buna hidratare si energizare a corpului.

 18. Cafea consum rar, dar apa beau suficienta in fiecare zi.

 19. Multumim. Echipa La Fantana!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord