Planuri, idei si dorinte

Este momentul sa imi achizitionez un aparat geometrie roti 3D pentru service, insa de fiecare data cand imi propun aceasta achizitie, se intampla cate ceva si trebuie sa aman.

Vechiul stand geometrie directie roti 3D in ultima perioada nu mai da rezultate foarte bune, iar angajatii service-ului care lucreaza cu el trebuie sa verifice foarte bine in momentul in care au masini pentru reglarea unghiului de fuga.

Ca sa fim siguri ca nu vom avea clienti nemultumiti care sa se intoarca cu masinile in service din cauza reglajului nostru, am decis sa verificam mai atent, astfel incat masinile sunt testate de doua ori in service pentru a fi siguri ca procedura este repectata si indeplinita in parametrii optimi.

Insa datorita acestor verificari, angajatii service-ului, dar si eu deoarece lucrez cot la cot cu colegii mei in service, pierdem foarte mult timp, iar masinile asteapta foarte mult pentru a intra in hala.

Asa ca achizitia unui nou aparat geometrie directie roti 3D nu mai poate fi amanata si trebuie sa purcedem deja la cumpararea acestuia.

Am citit foarte mult si mi s-a si recomandat un producator destul de cunoscut, Reihmann, producator al caror echipamente se afla si in servicu-ul nostru.

Foarte multe persoane care detin service-uri auto, au achizitionat un astfel de echipament de la Raihamann si mi-au spus ca se lucreza foarte bine cu el, verificarile sunt efectuate intr-un timp destul de rapid iar precizia de masurare este una foarte buna.

Am mai auzit de asemenea pareri ca ar fi bine sa il cumpar din Germania, insa mie mi se pare mult mai scump acolo, fara sa mai iau in calcul si cheltuielile de transport, asa ca am decis sa fac achizitia direct de aici de la noi si am ales standul geometrie directie roti 3D de la Raihmann, acum astept sa imi vina comanda si sa il testez.

 

14 Comments on "Planuri, idei si dorinte"

 1. Foarte util articolul! Nu stiam aceste lucruri

 2. M-ai bagat in ceata, nu ma pricep deloc la asa ceva dar uite ca mai aflu ceva nou

 3. habar nu am, am avut asa ceva la vechea munca, dar cum ma ocup numai cu hartoage, prea mult nu stiu!

 4. Nu ma pricep prea bine, mai ales ca nu mai am nici masina momentan.

 5. Uite ceva despre care habar nu aveam pana acum.

 6. In curand, o sa stim noi mai multe decat mecanicii :))

 7. informatii utile, mai ales pentru cine are un service

 8. ceva nou pentru mine pe ziua de azi, mersi de pont !

 9. E important sa echilibram rotile masinii, sau cel putin asa zice sotul 😀

 10. Trebuie sa recunosc ca n-am habar ce-i acest aparat, asa ca ma pun pe citit, pe site. :))

 11. Ma depaseste subiectul si chiar n-am auzit niciodata de acest aparat 3D

 12. Albu Steluța Georgiana | 5 martie 2017 at 00:11 | Răspunde

  Hm…Habar nu aveam de acest aparat😏

 13. Nu stiam ca acest aparat poate fi achizitionat si din Germania. Sper sa fie ok si sa-l folosesti o perioada cat mai lunga de timp

 14. Nu ma pricep deloc, nu e domeniul meu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord