Corturi de evenimente la cel mai mic pret

In ultima vreme am observat ca sunt la moda petrecerile la cort, dar nu m-am gandit niciodata cam care ar fi costurile si cate beneficii ai. Tot ce trebuie, e sa ai un spatiu adecvat pentru amplasarea lui si de restul se va ocupa echipa de profesionisti. O ocazie unica, precum o nunta unde mirii sunt pusi in dificultate cu alegerea localului, care uneori sunt ocupate cu doi-trei ani inainte. Si cauta variante alternative, nu numai pentru nunti ci si pentru alte evenimente.

 Iti doresti un cort pentru evenimente ca totul sa fie de neuitat?

TentEvent iti vine in ajutor. Aceasta varianta este una foarte utila, in momentul in care iti doresti cu totul ceva special. Cortul este unic, iar invitatii vor fi foarte multumiti de stilul dvs si petrecerea la care au fost invitati. Totul o sa fie special pentru o petrecere de neuitat. Asadar alege ce-i mai bun.

Tipuri de corturi

Tipul de cort a TentEvent puteti gasi corturi in forma circulara de dom, pana la corturi in forma stelara sau alte tipuri de corturi asimetrice, in stil stretch sau marquee.

La TentEvent nu se pune problema de incalzire sau alte servicii, aici serviciile sunt complete si complexe. De la iluminat la sonorizari, de la incalzire prin flux de aer cald prin incalzire in podea, mese si masute si tot ce tine de mobilier, decoratiunii, bar si toate celelalte sunt garantate, pentru petrecerea sa fie de un real succes.

Corturile de tip marquee se asambleaza foarte usor si creeaza un impact puternic in cadrul oricarui eveniment. Daca este soare ele ofera umbra necesara si permitand o ventilatie naturala, iar daca va ploua protectia o aveti prin sistemul simplu de pereti cu prindere click.

Cele stretch sunt potrivite pentru baruri si terase sezoniere, acoperirea unei scene, corturi pentru plaje, sponsorizari corporate etc. Formele sunt create de stalpii de sustinere care tensioneaza membrana.

In concluzie, cu TentEvent puteti organiza un eveniment unic pentru oricine si te poti bucura de ceva deosebit. O petrecere in mijlocul naturii este cea mai buna alegere.

16 Comments on "Corturi de evenimente la cel mai mic pret"

 1. La ce curte mare avem, am putea apela un cort pentru evenimentele din familie, cand nici in casa nu mai incapem.

 2. Imi place ideea de cort, mai ales la nunti. Eu am facut la salon, dar nunta de argint o vom face la cort si voi apela la o firma sa organizeze frumos… 😀

 3. E tare ideea cu cort, nu am participat la nici un eveniment.Dar mi se pare ol idee buna pentru o nunta la cort

 4. Am participat la o nunta la cort, foarte faina ideea. Eu am facut la local, dar vorba Irinei, nunta de argint o facem la cort 😛

 5. am vazut genul asta de corturi, dar am impresia ca trebuie sa ai destul de mult invitati pentru a da bine

 6. imi place ideea de cort pentru petreciri private in aer liber, cred ca este foarte frumos, mi-ar placea sa particip!

 7. Ma atrage foarte tare ideea unei petreceri la cort, poate am ceva nomand in mine, dar pana acum nu am avut ocazia sa merg cu cortul sau sa particip la un eveniment in cort si imi doresc!

 8. Tare mi-ar fi placut ca nunta mea sa fi fost intr-un asemenea cort :). Am participat la cateva evenimente organizate asa si au iesit impecabil.

 9. Nu am făcut nunta, dar este visul meu sa o fac la cort. Arata prea bine totul.

 10. Eh, nunta inca una nu mai fac :p
  DAr ca si idee, da mi-ar placea sa fie facuta intr-o cort. De ce nu? 🙂

 11. O idee super! Multumesc de recomandare! Chiar mi-ar trebui asa ceva peste 2 luni!

 12. Am pierdut sirul la cate nunti in curte am fost unde ne-a prins ploaia. Corturile astea ar fi fost perfecte.

 13. O idee foarte buna mai ales ca deja vremea se preteaza la astfel de petreceri in aer liber.

 14. Cred ca ar fi fost frumos sa-mi fac nunta la un cort din acesta asimetric sau poate chiar un botez. Imi place ideea

 15. Albu Steluța Georgiana | 16 aprilie 2017 at 22:38 | Răspunde

  Am fost la câteva nunti la cort.A fost o atmosfera plăcută 😉

 16. E faina ideea, dar daca vine ploaia? ….

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord