Ce este un sistem pop-up desk si unde pot fi folosite.

Poate ca ai vazut de multe ori acest sistem mobil de prezentare, dar nu stiai cum se numeste. Asa cum s-a intamplat si in cazul meu…dar trebuie sa stiti ca este destul de versatil si se datoreaza in primul rand faptului, ca este un sistem de prezentare portabil ce poate fi usor de transportat cu orice autovehicul. Un astfel de sistem pop-up desk este ideal pentru targuri, sali de conferinta, teatre, aeroporturi, evenimente mondene, mall-uri, receptii, unitati de invatamant etc. 

Despre sistemul pop-up desk

E o masa de prezentare special gandita pentru a veni in completarea standului. Aceste pop-up desk-uri are un sistem de depozitare pentru diferite materiale cum ar fi brosuri, pliante, flyere sau cartile de vizita ale unei companii. Are o structura din bare de aluminiu, alaturi de un print calitativ, este pliabil, usor de montat si de demontat si cu durata mare de viata. Calitatea si marimea ofera un impact vizual deosebit. Culorile imaginii printate sunt vii, iar rezolutia foarte mare. In interiorul desk-ului se afla rafturi, pe fata se afla printul, iar pe spate accesul la rafturi.

Pop-up desk personalizat

Pe un pop-up desk puteti include numele firmei, motto-ul dupa care va ghidati, informatii cu privire la noul produs si multe alte posibilitati pe care le considerati utile si atractive. Acest element contribuie la consolidarea pozitiei dvs pe piata si atragerea unor noi clienti. Grafica se schimba usor si puteti folosi acelasi desk la diferite targuri sau expozitii. Blatul desk-ului poate sa fie in functie de model.

Puteti sa va faceti o idee de pop-up desk pe headprint.ro  , atat de pret cat si modelul dorit. Transport gratuit la comenzi mai mari de 500 ron.

In ziua de astazi sunt multe variante prin care te poti face cunoscut si clienti noi poti atrage. Atat aceste pop-up desk-uri care sunt destul de utile, cat si prin autocolante, panouri publicitare, pliante, cat si un site web si o pagina de facebook mai este necesara. Acolo trebuie publicat informatii cat mai reale si apoi distribuit pe retele sociale, Twitter, Instagram, Pinterest, Facebook, unde informatia ajunge mult mai repede, iar potentiali clienti poate aparea.

12 Comments on "Ce este un sistem pop-up desk si unde pot fi folosite."

 1. Mi-ar trebui si mie ceva pentru a face reclama blogului. Poate mai degraba niste pliante 🙂

 2. Na, că e prima dată când aud de așa ceva, de nume adică, fiindcă ceva asemănător am mai văzut, parcă. Dar e bine când aflăm lucruri noi.

 3. Aceste pop-up-uri sunt din ce in ce mai folosite, am vazut mereu pe la evenimentele la care merg 🙂

 4. la un eveniment mai pomps, merge un astfel de sistem. am vazut multe firme care se respecta ca vin cu asa ceva pentru prezentari

 5. Habar nu aveam cum se numesc, eu le ziceam rafturi din carton :)) Am comandat si eu pentru firma noastra, dar nu am intalnit denumirea asta, pe factura era pur si simplu scris rafturi.

 6. nici eu nu stiam ca se numesc asa, credeam ca stand, este mai po(p)mpos asa :)))

 7. Am mai aflat un lucru nou pe ziua de azi. Nu știm că are o denumire aparte, l-am mai văzut prin magazine/malluri, dar mă gândeam că e un fel de stand 😀

 8. M-am intalnit si eu cu asa ceva dar nu stiam de denumirea aceasta. Daca ma intrebai daca am vazut vreodata un astfel de sistem, iti spuneam ca nu 🙂

 9. Habar nu aveam cum se numeste asa ca ma bucur ca am intrat pe blogul tau ca sa aflu 🙂

 10. Termenul acesta imi este complet nou si astazi pot sa ma bucur c-am mai invatat ceva

 11. Chiar nu stiam ca asa li se zice, mi se par foart utile prin prezentari, evenimente.

 12. mihalache simona | 15 mai 2017 at 02:23 | Răspunde

  foarte utile mai ales la targuri si prezentari

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord