Cum alegi un aparat de aer conditionat bun

Vara si-a intrat in drepturi, iar caldura de afara ne cam da batai de cap (cel putin mie), iar cu aceasta ocazie am inceput sa rasfoiesc site-urile online cu aer conditionat nordstar. Aparatul de aer conditionat mobil pe care il aveam imi era de mare ajutor, deoarece il puteam utiliza in orice incapere si era o solutie confortabila si economica. Acesta era foarte usor de montat si avea un pret de achizitie scazut, dar de nevoie trebuie sa ne cautam unul mai performant si mai bun care sa fie dupa asteptarile noastre.

Cum alegi un aparat de aer conditionat?

Pe piata sunt o multime de aparate pentru racirea aerului, indiferent de modelul ales trebuie sa tii cont de performanta, nivelul de zgomot, facilitatile si functionalitatea acestuia. Tipologia este un aspect foarte important deoarece permite adaptarea dispozitivului la necesitatile de optimizare a aerului, in functie de pozitionare lui.

Nu cred ca ti-ai dorit un aparat de aer conditionat care produce un zgomot ingrozitor. De aceea e bine sa verifici si nivelul acestora, cel mai bun aer conditionat care are cele mai mici valori de zgomot sunt nordstar inverter. Acesta este masurat in dB si poate fi de 20-30 dB, ce trece de 60dB este destul de stresant si poate fi echivalentul cu sunetul produs de o bormasina in functionare.

Primul factor de care trebuie tinut cont este performanta aparatului, care indica capacitatea de racire sau de incalzire. Facilitatile se refera in general, la montajul aerului conditionat si reparatiile acestuia. Puteti apela la oferte cu aer conditionat nordstar cu 12000 btu care au montaj inclus. Pentru cele portabile nu ar trebui sa iti faci griji.

Aer conditionat cu inverter 

Acest aparat de aer conditionat de la Nordstar, este unul dintre cele mai bune cu tehnologie inverter la pret accesibil. Se monteaza pe perete si face parte din gama celor montabile pe perete. Acest model face parte din clasa energetica A+ . Alaturi de garantie de 36 luni, beneficiati si de un kit de instalare inclus, astfel vei fi scutit de multe batai de cap.

 

Functii:
– Programare pornire/oprire
– Program de functionare pe timp de noapte, adapteaza functionarea aparatului la necesitatile de confort pe timp de noapte
– Pornire automata dupa intreruperea alimentarii electrice si restaurarea acesteia
– Distributie multidimensionala a aerului in incapere
– Deumidificare, permite scaderea umiditatii aerului fara a influenta temperatura ambientului
– Autodiagnoza si autoprotectie, in caz de eroare se afiseaza codul erorii
– Filtru catalizator rece, indeparteaza eficient mirosurile neplacute din aer
– Functie dezghet automat
– Pornire automata dupa intreruperea alimentarii electrice si restaurarea acesteia

Be the first to comment on "Cum alegi un aparat de aer conditionat bun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord