De ce este utila o multifunctionala in compania ta?

Cu o imprimanta multifunctionala puteti face economie la bani, spatiu si inlocuiesc multe dispozitive care trebuie sa le achizitionezi separat. S-a intamplat de multe ori sa nu mearga printarea si sa merg la alte centre unde uneori trebuia sa astept foarte mult pana cand imi venea randul. Pe langa printare, se intampla sa nu mearga fax-ul si de aceea firma unde lucram, a decis sa inchirieze o multifunctionala, pana cand isi va putea achizitiona una noua.

Ce poate face o imprimanta multifunctionala?

 • printare
 • copiere
 • scanare
 • fax-uri

Da! Toate acestea intr-un singur obiect si ai mai multe avantaje. Este mai ieftina, decat sa cumperi un singur produs separat si nu ocupa mult spatiu. Acestea pot fi de doua feluri, injekt sau laser, dar atentie si la costul cartuselor, altfel riscam sa platim mai mult decat pe multifunctionala in sine.

Multifunctionala laser sau injekt

Ambele variante prezinta avantaje si dezavantaje, dar tu iti alegi ceea ce iti doresti in functie de caracteristicile lor.

Inainte de toate, pretul este cel care ne face sa alegem ceva acceptabil. Dar pretul unei multifunctionale injekt este mai mic decat unul cu laser. Atunci cand gasim preturi ridicate, fiti siguri ca acele multifunctionale sunt utilizate de multe ori in mediul bussnies, dar daca celelalte avantaje sunt mai importante, acesta nu cred ca mai conteaza.

Dimensiunea si greutatea unei multifunctionale este putin mai importanta, pentru ca nu o vei muta mereu. Multifunctionalele injekt cantaresc mai putin si ocupa mai putin spatiu decat cele laser.

Calitatea printarii, cele injekt sunt mai bune decat cele cu laser. Iar multifuncionalele laser reusesc sa printeze mai multe pagini decat una cu jet de cerneala.

Ca tot veni vorba mai sus de costul cartuselor, cele pentru imprimanta injekt sunt un pic cam scumpe cartusele originale, insa le putem reincarca cu costuri mici dupa. In schimb cartusele laser au mai multe avantaje, printeaza pana la 2000 de pagini si pot fi reincarcate de mai multe ori.

De aceea fosta firma unde am lucrat, a ales o multifunctionala laser pe o perioada de cateva luni si uite ca le-a prins bine. Toate documentele, dosarele au fost gata pana la termenul limita cand trebuia sa le predam. Seful a fost tare multumit de munca noastra, insa noi am tras zi si noapte sa terminam la timp. Toate avantajele unei multifunctionale intr-un singur obiect periferic, a fost cea mai buna alegere. Pentru ca: se poate imprima orice doresti, daca cartusele sunt incarcate corect. Scaneaza, copiaza si trimite prin fax ceea ce tu doresti. Tot odata trimiti si primesti fax-uri daca aceasta este conectata la o linie telefonica.

Insa pentru intretinerea unei multifunctionale, trebuie multa atentie si nu este un lucru atat usor ca la imprimantele obisnuite. Tot odata daca un component de la multifunctionala(scanner, imprimanta, fax) nu functioneaza, celelalte nu pot fi folosite. Dar la Discovery Service poti opta pentru contracte service multifunctionale , care iti ofera consultanta fara sa platesti nimic. 

Discovery Service este o companie de elita ce activeaza in domeniul IT.  Poti achizitiona sau inchiria, imprimante, multifunctionale sau alte componente profesionale, din acest loc. Au costuri mici incepand de la 0,009 euro unde sunt incluse consumabilele, suportul tehnic cat si instalarea si intretinerea.

Tu ce multifunctionala ai alege sau de care ai?

 

14 Comments on "De ce este utila o multifunctionala in compania ta?"

 1. Da, in compania mea ar fi foarte necesara, dar cum eu nu am o companie nu pot decat sa o recomand si eu altora care sunt interesati. Cred ca este idispensabila intr-o companie

 2. Adevarul este ca, intr-o firma, chiar nu are rost sa te chinui cu o imprimanta banala de birou, care, in opinia mea, e mai mult destinata uzului personal.
  In alta ordine de idei, eu inca am imprimanta in ambalajul original, pentru ca nu am avut timp sa o montez de o luna de zile, in timp ce trebuie sa imi printez in oras 🙁

 3. Noi aveam la birou 2, dar cam vechi, Sper sa se gandeasca cineva sa le inlocuiasca cu ceva mai performant.

 4. De cand zic ca imi iau si eu o multifunctionala… Intotdeauna au aparut alte prioritati, dar sper ca pana la sfarsitul anului sa achizitionez una…

 5. Pentru o firma care se respecta si are mult de lucru, o multifunctionala e o necesitate nu un moft.

 6. Si noi avem la birou si este extrem de utila. Nu cred ca treaba ar mergea la fel de bine fara o multifunctionala!

 7. De acord cu tine. Si noi avem o multifunctionala la firma si ne scoate din multe incurcaturi. Nu stiu sa folosesc toate functiile, noroc cu sotul meu care se descurca cu toate 😛

 8. Noi avem vreo 2, Canon si Oki. Ambele merg la capacitate maxima 🙂

 9. as avea nevoie de o multifunctionala si in casa, ca mereu se gaseste ceva de scos la imprimanta, de copiat sau de scanat

 10. este utila si acasa, de multe ori am avut nevoie de asa ceva, as rezolva multe!

 11. Eu am una acasa si una la cabinet.Nu stiu ce m-as face fara ele!

 12. In zilele noastre prezenta unei multifunctionale este absolut obligatorie. Sincera sa fiu nu vad de ce un patron ar refuza inchirierea sau cumpararea uneia.

 13. Clar este un accesoriu indispensabil. Nu cred ca as putea munci fara multifunctionala

 14. Cred ca orice companie care se respecta si isi respecta angajatii au astfel de multifunctionale.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord