Piure de cartofi cu sos de ficatei

Spread the love

In acest weekend am pregatit familiei ceva foarte usor, dar tot odata gustos si rapid. Nu am pierdut foarte mult timp in bucatarie si am stat mai mult pe afara, chiar daca vremea nu a vrut sa tina cu noi. Am pregatit un piure de cartofi cu sos de ficatei, ceea ce ne place tare mult. Sa nu mai pierdem vremea si sa trecem la treaba.

Ingrediente

Pentru sos:

  • sos rosii
  • usturoi
  • ceapa
  • delicat Secretul gustului cu gust de gaina

Pentru piure:

  • cartofi
  • lapte
  • delicat secretul gustului

Mod de preparare:

Prima data am pus sosul la foc. Am calit ceapa verde(asa am preferat eu), apoi am adaugat ficatei si i-am lasat un pic sa se prajeasca, dupa care am adaugat o cana de apa si i-am lasat sa se inabuseasca. Totul la foc mic. Am mai adaugat putina apa, dupa ce am vazut ca a mai scazut. Spre final am adaugat, sosul de rosii cu usturoiul si delicatul.

La piure e foarte simplu. Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert. Cand sunt fierti se scurg de apa si se adauga laptele, sau untul asa cum prefera fiecare si delicatul dupa gust.

Poti servi acest fel principal alaturi de o salata sau acreala.

Pofta buna.

Be the first to comment on "Piure de cartofi cu sos de ficatei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*