Transfer aeroport si inchirieri auto

Multii prieteni pe care ii cunosc vin in tara cu avionul, iar transportul de la aeroport pana acasa intotdeauna le da batai de cap. Greu gasesc un prieten sau cineva care sa ii intampine, dar de ceva timp totul a devenit mult mai simplu. De ce? Pentru ca au gasit o agentie care se ocupa cu transferul de la aeroport, in siguranta si confort.

Transfer aeroport doar cu Transfero

Cu o vechime de peste 3 ani in domeniul transportului, Transfero ne sta la dispozitie in acest sens, fie ca este vorba de transfer aeroport, transfer privat sau inchirieri auto. Pentru a satisface dorintele fiecarui client, ne sta la dispozitie un parc auto format din 80 de autovehicule moderne, microbuze, autocare care sunt dotate cu aparatura de ultima generatie si care dispun de spatiu suficient pentru bagaje. 

Unde ii putem gasi?

Agentia Transfero poate fi contactata telefonic, online sau direct la cele trei sedii din Bucuresti, Tecuci sau Focsani.

Avantaje

 1. punctuali cu program stabil
 2. te poti relaxa pe drum, iar atentia la drum revine soferului cu experienta
 3. cost redus
 4. poti beneficia de : climatron, sistem video, adaptoare USB pentru incarcarea telefoanelor mobile si aer conditionat.
 5. plata biletului se poate face online sau la agentie

Ceea ce este avantajos este ca ii poti gasi in locuri diferite din tara si poti ajunge la intr-un timp util la aeroport. Cu un astfel de transport aeroport otopeni costurile sunt mult mai mici fata de cel obisnuit. Cu doar 3 euro de persoana poti merge de acasa, la aeroport si retur. Toate serviciile au fost gandite incat timpul de asteptare in aeroport sa fie cat mai mic, iar calatoria sa fie o placere.

Echipa este formata din oameni tineri profesionisti, entuziasti si responsabili.Rezervarea biletelor se poate face la orice ora din zi sau din noapte.

Daca esti cadru didactic, persoana fizica sau reprezentant al unei institutii si cauti un microbuz de inchiriat sau autocar, nu uita ca aici e locul potrivit. Inchirieri auto Focsani sau inchirieri auto Galati ar fi cele mai apropiate orase de unde as putea afla mai multe detalii si de unde pot inchiria un astfel de microbuz.

Daca esti interesat nu ezita sa-i contactezi.

2 Comments on "Transfer aeroport si inchirieri auto"

 1. Toma Tantica | 3 iunie 2018 at 04:11 | Răspunde

  Ft intererant si util articolul,avantajos acest transport si un pret rezonabil

 2. Toma Tantica | 3 iunie 2018 at 04:15 | Răspunde

  Interesant articol ..chiar e util un astfel de transport si avantajos iar pretul e unul rezonabil

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord