Vrei un somn confortabil? Alege salteaua potrivita

Te-ai saturat sa dormi inconfortabil si sa te trezesti in fiecare dimineata cu dureri de spate? Te-ai saturat sa fii lipsit/a de energie deoarece nu ai dormit deloc bine in noaptea precedenta din cauza saltelei pe care o folosesti? Daca raspunsul tau este da, atunci e momentul sa iti cumperi o saltea noua.

Salteaua poate influenta enorm de mult calitatea somnului, insa multe persoane nu isi dau seama de acest lucru si ajung sa isi schimbe salteaua o data la 12-15 ani.

In mod normal o saltea trebuie schimbata o data la 7-10 ani sau ori de cate ori e necesar acest lucru. Daca te intrebi cand anume este necesar sa iti schimbi salteaua, iata cateva situatii:

  1. Cand salteaua este prea uzata

Daca observi ca exista urme vizibile de uzura, daca arcurile din saltea te deranjeaza, daca pe suprafata saltelei sunt anumite pete cu un miros neplacut, daca salteaua ta e plina de mucegai, daca e prea lasata in unele zone sau daca vezi tot felul de astfel de defecte, in mod categoric e momentul sa iti schimbi salteaua.

  1. Daca vrei sa ai un somn mai confortabil

Daca salteaua pe care o folosesti este o saltea mai veche si doresti sa ai si mai mult confort in timpul noptii este momentul sa iti cumperi o saltea noua. Saltelele noi si moderne sunt confectionate din materiale de ultima generatie, materiale care iti vor oferi in timpul somnului tot confortul de care ai nevoie. Astfel vei scapa de noptile nedormite si de durerile de spate.

  1. Atunci cand ai o problema de sanatate

Sunt anumite probleme de sanatate care pot aparea pe neasteptate si care pot fi rezolvate prin schimbarea saltelei. Si aici ma refer la problemele legate de spate, dar si la alegrii. In legatura cu durerile de spate este foarte posibil ca tu sa folosesti o saltea mai moale, iar medicul sa-ti recomande una mai ferma, sau invers. In privinta alergiilor, persoanele alergice la praf sau la anumite substante pot folosi saltele din materiale bio. Astfel vor scapa de alergii.

Este important sa tii cont de aceste aspecte si sa folosesti o saltea potrivita daca tii la sanatatea ta.

Daca vrei sa-ti cumperi online salteaua, intra pe Saltele-Online.ro.

Be the first to comment on "Vrei un somn confortabil? Alege salteaua potrivita"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord