Cazare in Delta Dunarii la Sfantul Gheorghe

Cea mai apreciata zona din tara noastra si cred ca cea mai frumoasa este Delta Dunarii. Aflata in mare parte in Dobrogea, este a doua ca marime si e cea mai conservata dintre deltele europene. Are o lungime de 100 km si 100km latime. Flora si fauna sunt unice deltei, gazduieste peste 1500 de copaci si plante, peste 2400 de specii de plante, moluste, reptile, amfibienii, pasari, mamifere care sunt declarate specii unice.

Curiozitatii Delta Dunarii

 • este locul cu cea mai bogata fauna ornitologica din lume
 • este locul unde putem intalni pasari foarte rare, pe cale de disparitie
 • este una dintre cele mai mari si compacte zone cu stuf
 • e a doua delta ca marime din Europa

Anual turistii merg in diferite locuri din Delta pentru a se relaxa, pentru a descopere acele locuri frumoase si pentru o plimbare cu barca, pentru a manca o ciorba de peste…hmmm suna bine nu? Dar totisi trebuie cautat din inainte locul potivit pentru a te simti bine si sa fie o vacanta de neuitat.

Recomand cu drag aceasta cazare in Delta Dunarii  deoarece, e o zona pitoreasca de 3* in Rezeratia Deltei Dunarii, aici e locul unde Dunarea se intalneste cu Marea Neagra. Ce poate sa fie mai frumos de atat? Decat o cazare senzationala la Green Dolphing Camping, destinatia potrivita celor care care au nostalgia vacantelor boeme, a plajelor nesfarsite si pustii.

Pe langa cele 55 de casute din lemn, acoperite cu stuf, intrare privata, mobilate si cu acces la grupuri sanitare, mai avem posibilitatea de campare pentru 500 de corturi camping. O alegere foarte buna si de neuitat intr-un asemenea loc. In mare parte trebuie tinut cont si de vremea de afara, sa nu avem suprize neplacute.

Aceasta cazare Sfantul Gheorghe o sa fie de neuitat si cu drag ne vom reintoarce. Restaurantul cu mancarea traditionala si barul din aer liber care ne ofera posibilitatea sa bem cafeaua linistiti si sa privim natura, ne relaxeaza si tot odata ne incarcam cu energie pozitiva. Avem ocazia sa ascultam ultimile hituri ale verii si daca ploua sa mergem la club.

Avantaje cazare Sfantul Gheorghe Delta Dunarii

 1. cazare casute
 2. locuri campare
 3. free wi-fi
 4. cinema aer liber
 5. autoservire
 6. magazin
 7. blanquita club
 8. sunset bar
 9. concerte
 10. fotbal pe nisip
 11. volei pe nisip
 12. biliard
 13. ping pong
 14. pontoane pentru pescuit
 15. dusuri indoor si outdoor

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord