Ce tip de curea preferati la ceasuri de mana?

Dragii mei, in articolul de azi o sa vorbim despre tipurile de curele pe care le putem gasi la ceasuri demana, care dintre acestea ne plac si care sunt motivele pentru care alegem acel tip de curea.

Toate ceasurile de mana au mai multe tipuri de curea si anume din piele, din material textil, pot fi curele si din plastic, si nu in ultimul rand curele metalice de tip bratara.

Curelele din material textil sunt recomandate in general persoanelor care iubesc sa se imbrace mai mult confortabil, sau casual, acestea se fixeaza pe mana, nu se misca, nu transpira pe piele si ce este important ca nu creaza alergii, deoarece sunt si persoane alergice carora organismul nu le suporta nici un tip de metal.

Totodata si curelele din plastic pe care le vom intalni numai la ceasuri de mana  sport sunt,asa cum ne si dam seama,recomandate in general sportivilor, sau persoanelor ce iubesc sa aiba o viata activa, acestea pot opta pentru un ceas cu o curea din plastic.

Insa cele mai cautate curele de ceasuri sunt cele din piele si bineinteles cele cu bratara.

Barbatii in general opteaza mai multe pentru cele cu curea din piele, desi nici cele cu bratara nu se lasa mai prejos.

Pentru barbatii care sunt mai coneventionali si le place mai mult stilul clasic, si traditional intr-adevar un ceas cu curea din piele se potriveste mai bine in tiparul acestui tip de barbat.

Barbatii mai indrazneti, mai nonconformisti aleg ceasurile cu bratara metalica.

Cand vine vorba de curele pentru ceasuri dama, se pare ce femeile se indreapta mai multe spre cele cu curele metalice, deoarece le ofera mult mai multa feminitate finete si gust stilului lor, in plus ceasurile cu curea metalica pot fi purtate si la rochii mai elegante.

Voi ce curele preferati?ce tipuri de curea alegeti si de ce ?

Be the first to comment on "Ce tip de curea preferati la ceasuri de mana?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord