Pictura copii de la Noriel

Chiar daca copii au intrat in vacanta, ustensilele necesare pentru pictura cred ca nu ar trebui sa le lipseasca. Fie ca deseneaza acasa, la munte sau la mare e ceva relaxant si care le distrag atentia. Cu timpul poate deveni un hobby, dar inainte de toate trebuie sa faca cateva cursuri de pictura sa-si poata dezvolta pasiunea pentru frumos, pentru desen. Eu cred ca sunt foarte necesare aceste cursuri.

Fie ca visezi ca fetita ta sa ajunga balerina, sau baietelul sa mearga pe bicicleta de la o varsta frageda la aceste activitati trebuie rabdare si mult timp. De aceea sunt multe activitati recomandate fiecarei varste, spre exemplu pictura care ii ajuta sa-si exprime emotiile si sentimentele. Prin arta invata sa fie mult mai organizati si cu mare grija la detalii. Varsta recomandata pentru a inscrie un copil la astfel de cursuri entru desen este de 2 ani, ca pana la 4-5 ani sa manuiasa pensula si sa cunoasca artisti.

Aici aveti o lista cu cateva activitati potrivite si sper sa va ajute. 

Set pictura si desen Noriel

In magazinele Noriel veti gasi o gama completa de seturi pentru pictura si desen. Acuarela reprezinta metoda cea mai ieftina care necesita un talent deosebit si multa practica. Cantitatea de apa folosita este elementul cheie in realizarea unei picturi, iar artistul trebuie sa cunoasca, sa foloseasca si in ce situatii sa foloseasca apa. Acuarela se utilizeaza cu usurinta, iar lucrarile sunt caracterizate prin luminiozitate si delicatete. Se poate picta suprafete mari, in special daca are o tema de realizat precum cerul sau marea.

Singurul dezavantaj la acuarele este, ca orice greseala oricat de mica este dificil de acoperit, iar pentru a face asta trebuie lasata la uscat o perioada de timp.

Pictura in ulei este cea mai scumpa metoda. Permite realizarea celor mai mici detalii, precum si a contrastului datorita texturii. Rezista mult timp, fata de acuarele sau culorile acrilice. Un set de culori acrilice puteti gasi si in acest magazin si poate fi o solutie optima pentru incepatori.

Pe langa aceste seturi de pictura pentru copii puteti gasi mult mai multe lucruri, cum ar fi: haine, jucarii si jocuri, rechizite, produse de papetarie, produse pentru bebelusii (lapte, cereale, carucioare, articole pentru baie etc. ) incepand de la varste fragede pana la 14-15 ani, din branduri renumite.

Spor la pictat si multa rabdare.

 

Be the first to comment on "Pictura copii de la Noriel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord