Scaun de masaj – beneficii

Cred ca simtim de foarte multe ori nevoia unui masaj relaxant. Un masaj care nu am vrea sa se termine prea repede si sa ne relaxam, sa uitam de griji pentru cateva minute. Indiferent ca e vorba de masaj medical, masaj de relaxare trebuie sa profitam cat mai mult mai ales, daca ne gandim la cat de mult stres suntem supusi în fiecare zi. Un masaj corect poate avea multe beneficii.

Beneficiile masajului pe scaun

  1. La birou ne petrecem cat mai mult timp sau acasa in fata calculatorului lucram ore in sir, fara sa ne gandim la sanatatea noastra, la pozitiile ciudate, iar seara ne trezim cu dureri de spate. Acestea sunt intalnite cel mai des intre umeri si ceafa, unde muschii sunt solicitati cel mai mult.
  2. Reduc starea de anexitate. Insa daca ne achizitionam un scaun de masaj, reduce semnificativ aceasta stare si chiar ne poate scapa si de oboseala ce nu ne lasa sa ne odihnim. Un scaun pentru masaj poate fi modalitatea cea mai buna prin care sa iti relaxezi corpul.
  3. Ajuta la imbunatatirea flexibilitatii. Daca inca nu ati incercat ar trebui neaparat. Dupa un singur program de cateva minute, scaunul de masaj iti ofera o relaxare deplina, muschii se elibereaza de tensiune iar flexibilitatea e imbunatatita.
  4. Imbunatatesc postura corpului, prin eliminarea tensiunilor determinate de pozitii incorecte si incomode.

Fotoliile de masaj Komoder

Pe piata sunt multe fotolii de masaj, care mai de care mai atractive insa se bazeaza pe tehnologie mecanica, pe cand aceste scaune de masaj de la Komoder incorporeaza cele mai avansate functii pentru a realiza un masaj perfect. Acestea folosesc pompe speciale de aer care stimuleaza zonele tensionate ale corpului.

In magazinul Komoder gasiti scaune de masaj realizate de companii prestigioase: Inada, Tokuyo, iRest, Rokol si Humantouch, toate fiind disponibile la preturi avantajoase. 

Tipuri de masaj

Reduce rigiditatea si durerile musculare – prin folosirea metodei Gua Sha, extensia muşchilor spatelui, relaxarea muşchilor. Astfel, acesta permite diminuarea starii de oboseala.

Masajul cefei si a umerilor -acest program va indeparteaza durerile din zona cervicala.

Masaj prin strangere – acest program va inlatura starile de oboseala si stres.

Programul de masaj automat – retonifiaza zonele obosite, avand un efect similar ca cel al unei bai relaxante.

Masaj complet – prin exercitare presiunii din zona cefei pana la talpi, brate şi degetele mainilor.

 

Be the first to comment on "Scaun de masaj – beneficii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord