Fabricile de bauturi au nevoie de navete stivuibile din plastic

Acolo unde se fabrica bauturi racoritoare si bere este mare agitatie, dar vara cel putin se lucreaza la foc continuu. Sticlele vin pe banda, etichetate si pregatite de livrare. Fiecare salariat sta la postul sau si isi face datoria ca lichidul racoritor sa ajunga pe piata la consummator.
Ganditi-va ce ar insemna ca in curtea fabricii sau in depozitele sale sa fie asezata naveta langa naveta de bautura. S-ar inconjura tara sau Europa de cateva ori si s-ar bloca procesul de productie.
Tocmai de aceea s-au inventat navete stivuibile plastic ca marfa sa poata fi luata lejer cu motostivuitorul, incarcata in camioane si dusa unde este nevoie de ea.
Construite pentru a suporta o anumita greutate, se intelege ca aceste produse au rezistenta mare si durata de viata rezonabile (15 ani). La deteriorarea complete distribuitorul le recicleaza, astfel ca mediul nu este umplut de deseuri. Nici in depozitele supermarketurilor navetele nu pot fi puse in dezordine sau asezate pe joc cate una, fiindca spatial este gandit si pentru alte produse, nu numai pentru bauturi.
Stivuirea este o operatiune necesara si utila. Cu ajutorul ei se faciliteaza:
-depozitarea. Asezand pe vertical navetele pline de sticla de reorganizeaza spatial limitat intotdeauna.
-manipularea mai multor navete in acelasi timp cu motostivuitoarele. Cand masinile asteapta sa fie incarcate si sa plece este exclus ca incarcarea sa aiba loc manual.
-inventarierea produselor, atat la fabrica, dar si in magazine. Este mai usor de realizat in stive ordonate.
Navetele stivuibile din plastic sunt utile in multe ramuri de activitate, nu numai in industria producatoare de bauturi alcoolice sau racoritoare, ci si in industria alimentara, la ferme, pentru lactate.
Si fructele au nevoie sa fie stivuite, dupa ce sunt asigurate in navete rezistente din plastic, in cazul lor putand avea si ventilatie. Fermele mari au hale de depozitare, iar acolo se fac stive de mere, pere, struguri, caise si piersici. Recent, in zonele sudice ale tarii am vazut ca au aparut si smochine sau kiwi.
Pentru aceste fructe fragile, perisabile, producatorul a gandit navete din plastic in care fiecare fruct are locul sau individual, putand fi si impachetat in hartie pentru amortizarea socurilor. Tot Schoellerallibert. furnizeaza si caserolele in care gasim: amanas facut rondele, coacaze rosii, negre si galbene, zmeura si afine, iar trecand la alt raion sau sector fel de fel de bureti (galbiori, negrisori) si ciuperci. Datorita lor deliciile din paduri si din livezi ajung la noi.
Trebuia sa aleg un titlu pentru acest material si m-am gandit la fabricile de bauturi, dar multe alte fabric si sectoare de actvitate ar fi paralizate, fara navete stivuibile din plastic.
Stiu gospodari care ar da mult sa aiba lazi din plastic si le iau uneori de la magazine (cand nu se mai cer inapoi) pentru a depozita diverse lucruri in ele: de la fructele, legumele si conservele din pivnite, la lemnele pe care le aduc in case pentru sobe sau cuiele si suruburile din ateliere.
In concluzie, ne bucuram sa avem un furnizor de navete stivuibile din plastic de calibru European!

1 Comment on "Fabricile de bauturi au nevoie de navete stivuibile din plastic"

  1. Interesant. Uite ca unele lucruri nu le stiam.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord