Avantajele si dezavantajele unui credit online

53256156 - a beautiful woman holds out a business card. smiling and pointing to it.

Ioana s-a gândit să-i facă soţului o surpriză, cu ocazia împliniri unui an de căsătorie. Dar această idee i-a venit mult prea târziu, deoarece nu dispunea de banutii necesari pentru ceea ce isi dorea sa cumpere. A apelat la cunoştinţă, la fraţii şi surori, dar sumă de care avea nevoie trebuia să o ia dintr-un singur loc. Văzând că zilele trec uşor, uşor şi că nu mai are mult timp la dispoziţie a apelat la un site de credite online  unde a primit suma de care avea nevoie, în doar 60 de minute. A avut nevoie doar de buletin şi totul s-a rezolvat online, fără alergătura.

Avantajele si dezavantajele unui credit online

Avantaje

1 Pentru acest tip de credite nu este nevoie de alte documente, decât o copie după actul de identitate şi un email trimis. Iar în cel mai scurt timp vei primi un răspuns.
2 Nu trebuie să te justifici în faţa nimănui ce vei face cu bănuţii împrumutaţi.
3 Împrumuturile rapide online se pot aplica pentru persoane fizice şi mici întreprinzători.
4 Rambursarea se face lunar, rata calculând-o calculator de pe site.

5 El este singurul IFN care ofera si imprumuturi pe termen lung.

Dezavantaje

1 Sunt o soluţie mai puţin cunoscută. Acesta nu este un dezavantaj, însă acesta este motivul pentru care un număr mare de persoane nu apelează la acest tip de credite.

Ioana l-a surprins foarte plăcut şi nu îi venea să creadă că visul lor, s-a împlinit. Excursia în Grecia a fost una de vis, au vizitat locuri, au cunoscut oameni, au savurat diferite feluri de mâncare şi au cumpărat diferite suveniruri, atât pentru ei cât şi pentru cei dragi de acasă.

În concluzie dacă îţi doreşti ceva cu adevărat şi nu ştii unde să apelezi, îţi recomand să accesezi cu încredere site-ul de mai sus (linkul site-ului este pe cuvintele credite online) şi în doar câteva minute vei primi bănuţii de care ai nevoie.

 

3 Comments on "Avantajele si dezavantajele unui credit online"

  1. Nu prea sunt de acord cu aceste credite și nu cred că aș apela vreodata.

  2. Nu sunt absolut deloc adepta creditelor facile. Pe termen lung… sa zicem doar ca prefer sa nu exista credite 😉

  3. Cred ca as apela la un astfel de credit doar in caz de urgenta. Altfel, nu mi se par o optiune buna pentru tine ca persoana.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord