Creditele nebancare, o salvare de urgenta

Creditele nebancare sunt o solutie rapida si potrivita pentru cei care au nevoie urgenta de banii. Indiferent pentru ce soliciti un astfel de credit trebuie sa stii ca vei primi suma dorita in cel mai scurt timp. Insa trebuie respectate toate conditiile de ramburasare a creditului si data scadenta cu care ai fost de acord.

De multe ori apelam la cunostinte, la prieteni care ne poate ajuta cu un credit insa sperantele sunt minime, iar daca nu gasim singura solutie este sa apelam la imprumuturi rapide de la Extra Simplu. Care au devenit din ce in ce mai des intalnite atunci cand ai nevoie de o suma de bani si care nu trebuie prea multe documente si drumuri la banca. 

De ce creditele nebancare?

Pentru ca este un imprumut rapid pe care poti sa-l soliciti online, trebuie doar sa indeplinesti conditiile de creditare si sa completezi cererea de credit. Creditele nebancare o salvare sigura  si la indemana oricui. Pentru acest tip de credit nu ai nevoie de prea multe acte, doar o copie dupa actul de identitate si una dupa extrasul de cont(se vor solicita acte suplimentare doar in cazuri speciale). Toti pasii de realizarea creditului rapid se realizeaza online, direct din fata calculatorului.

Inainte sa imprumuti suma de care ai nevoie, e bine sa studiezi site-ul apoi sa aplici. In cazul in care creditul nu este rambursat la timp, dobanzile penalizatoare cresc si te vor afecta ulterior pentru creditele noi. In cel mai rau caz puteti lua legatura cu Extra Simplu pe mail sau la numarul de telefon 0784.777.444 pentru a putea gasi solutie.  Asigura-te ca poti inapoia bani imprumutati la timp, pentru a evita consecintele neplacute.

In cazul creditelor nebancare trebuie sa ai in vedere:

 • poti imprumuta pana la 2000 RON,
 • perioada de rambursare pana la 30 de zile,
 • perioada de rambursare pana la 75 de zile pentru primul credit,
 • aprobare rapida,
 • dobanda fixa,
 • fara comisioane,
 • usor de rambursat.

In concluzie, pentru a apela un un astfel de credit rapid nebancar trebuie sa va ganditi bine daca ii puteti returna la timp.

Ati aplicat pana acum un astfel de credit? Le recomandati?

18 Comments on "Creditele nebancare, o salvare de urgenta"

 1. Aluculesei Brindusa | 29 noiembrie 2017 at 18:50 | Răspunde

  multumim de sfaturi si detalii,nu se stie cand avem si noi nevoie de un imprumut repede!

 2. Cand nu ai alta solutie, alta alternativa, apelam si la asa ceva dar trebuie citit cu mare atentie contractul, mai ales ce pare neinteresant si scris cu litere mici

 3. Daca as fi nevoita as apela la un astfel de imprumut.

 4. E bine de stiut unde sa apelezi la nevoie 🙂

 5. Mi se pare mult. La 1000 Lei pentru 30 zile dobanda e de 360.00 Lei Dar cand n-ai ce face , apelezi si la imprumuturi rapide de la Extra Simplu.

 6. nu prea as apela la ei din cauza dobanzilor, dar daca arde…

 7. N am apelat niciodata, dar e bine de stiut ca avem si asa o posibilitate.

 8. La nevoie, ne bucuram ca exista si asa ceva!

 9. Niciodata nu prea mi-a fost clar cum e treaba cu creditul fara dobanda. Insa din cate stiu, nu sunt diferente prea mari intre cele bancare si cele nebancare, cu exceptia faptului ca unele se pot obtine pe loc

 10. Daca as avea nevoie urgenta de bani cu siguranta as apela la un astfel de credit.

 11. Nu am aplicat pentru un astfel de credit, sper sa nu avem nevoie pe viitor, dar e bine de stiut ca exista solutii rapide.

 12. Intr-adevar, la o situatie limita, poate nu ai incotro si trebuie sa rezolvi urgent cu un imprumut nebancar, dar trebuie cunoscute detaliile, inainte de a te avanta la asa ceva. Parerea mea!

 13. Niciodata nu se stie cand ai nevoie urgenta de bani. E o solutie buna.

 14. Am fost pusa in situatia de a avea nevoie urgenta de bani. Si adevarul este ca ai nevoie de astfel de solutii. Nu multa lume are posibilitatea de a avea atat de multi bani deodata pentru a imprumuta.

 15. Sunt foarte usor de accesat si asta le face mai utile pentru cei care au nevoie de bani urgent.

 16. Nu stiu cat sunt de ok creditele astea nebancare… nu vreau nici sa aflu… 🙂 dar la nevoie cinestie unde se ajunge

 17. N-am apelat niciodata la credite nebancare. Niciodata nu se stie cand avem nevoie si aceste informatii pot fi folositoare

 18. Well, corect dar iti trebuie si o disciplina financiara de fier. Foarte utile informatiile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord