Iphone X da startul tehnologiei de ultima generatie

Dupa 10 ani de la lansarea primului model de Iphone, model care a setat standarde ridicate pe piata smartphone-urilor, Apple lanseaza un nou model de Iphone care seteaza noi standarde de calitate in aceasta industrie. Iphone X, caci despre acest model de smartphone este vorba vine cu o serie de caracteristici menite a imbunatati experienta pe care o are utilizatorul de smartphone. Avand in vedere ca Iphone X este in momentul de fata cel mai dorit smartphone, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre componentele lui Iphone X, componente care obliga celelalte firme producatoare de smartphone-uri sa ridice nivelul calitatii pentru a putea concura cu Iphone X. De asemenea, modul in care arata si functioneaza Iphone X ii obliga pe cei care vor achizitiona un astfel de telefon sa achizitioneze si huse iPhone X pentru a proteja cat mai bine acest smartphone. BrandGSM este unul dintre locurile de unde poate fi achizitionata aceasta husa.

Din punctul meu de vedere procesorul A 11 Bionic este piesa de rezistenta a acestui model de smartphone. De ce zic acest lucru? Pentru ca eu imi doresc sa utilizez un smartphone cu o viteza de rulare mare, care sa se comporte ireprosabil indiferent de aplicatiile sau jocurile pe care le rulez. De asemenea timpul de raspuns este un alt motiv pentru care eu imi doresc ca smartphone-ul pe care il utilizez sa fie dotat cu un procesor foarte puternic. Aceasta dorinta imi este indeplinita fara nici o urma de indoiala de catre prezenta procesorului A 11 Bionic pe Iphone X deoarece acesta este cel mai performant procesor disponibil in momentul de fata pe piata de profil.

Face ID este o alta noutate pe care Iphone o ofera publicului. Desi Tocuh ID, sistemul care este inlocuit de catre Face ID a functionat ireprosabil pana in acest moment, Apple a dorit sa ofere utilizatorilor un sistem de securitate actualizat la cerintele pietei. De pe urma acestei dorinte s-a nascut Face ID, cel mai performant sistem de deblocare al telefonului. Acesta utilizeaza recunoasterea faciala pentru a debloca telefonul sau aplicatii foarte importante.

Posibilitatea de a putea face poze in modul portret prin intermediul camerei frontale este un alt mare avantaj oferit de catre Iphone X. Daca aceasta camera era utilizata doar pentru selfie-uri, odata cu aparitia Iphone X aceasta va fi utilizata si pentru a face poze in modul portret, fapt ce din punctul meu de vedere va fi foarte bine primit de catre pasionatii de fotografie.

In concluzie, Iphone X este un smartphone care ca si acum 10 ani va schimba mult in bine piata smartphone-urilor, lucru care nu poate fi decat in avantajul nostru, al celor care utilizeaza aceste dispozitive.

13 Comments on "Iphone X da startul tehnologiei de ultima generatie"

 1. Poate vine mosul cu un nou smartphone!!

 2. Nu am avut Iphone pana acum

 3. Cred ca e totusi prea scump un telefon de genul asta pt mine dar cine il are e bine sa aiba grija de el si sa investeasca in protectie de buna calitate.

 4. sunty in cautarea unei huse, mersi de pnt intru acum sa vad ce gasesc

 5. După prezentarea de lansare a noului iphone, chiar imi doresc sa-l primesc cadou de Crăciun!

 6. iPhone X nu da startul la nimic, nu a venit cu nimic nou. Toate tehnologiile si update-urile integrate in acest model de catre apple existau deja pe piata intr-o forma sau alta.

 7. Eu sunt printre putinii care cred ca mai au inca un telefon clasic, dar o sa-i scriu Mosului despre asta sa vad daca imi aduce un Iphone.

 8. Albu Steluta Georgiana | 8 noiembrie 2017 at 21:52 | Răspunde

  Abia a sosit si la mine i-phone 8 🙂 Sunt foarte incantata de el!

 9. Foarte inspirata am fost sa te citesc. Chiar nu stiam ce sa-i cer Mosului de sarbatori! Merci de sfat! :*

 10. Interesant! Si eu as vrea un telefon nou! Poate mosu’ imi citeste mesajul 🙂

 11. Arata spectaculos acest telefon si sincera sa fiu, mi-as dori sa il testez un pic. Cred ca daca mi-as lua, nu l-as folosi fara husa

 12. As vrea sa-l testez si eu, prea am auzit multe lucruri bune despre el.

 13. Eu ma incadrez in zona celor care nu suporta device-urile apple, mi se par atat de boring ca sistem de operare :))

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord