Rafturi metalice de la Store Expert, in orice imprejurare!

Majoritatea impatimitilor bricolajului, care tin mortis sa aiba in living-room-uri biblioteci facute de mainile lor, vor decide in cele mai multe cazuri sa utilizeze lemnul pentru a „da viata” ideilor lor. Alegerea este fireasca, pentru ca rafturile de lemn, care nu trebuie sa suporte decat carti, eventual si niste CD-uri si, mai rar (la colectionari si maniaci) discuri de vinyl, casete audio si casete video, trebuie, in primul rand, sa arate bine. Cand insa e vorba de obiecte care trag mai mult la cantar, exista o singura solutie: rafturi metalice! Ca veni vorba, si rafturile metalice pot arata bine, daca sunt facute „cu simtul raspunderii” si de cine trebuie. Iar la noi, cele mai solide si mai elegante rafturi metalice sunt cele facute (de la A la Z) de Store Expert Logistic, o al carei sediu central se afla in Bucuresti, pe strada Sergent Apostol Constantin, nr.10, et.4. Avand peste opt ani de experienta in domeniu, compania va poate oferi cele mai bune solutii pentru orice situatie, la standarde occidentale.
Ca rafturile metalice produse de Store Expert sunt cele mai bune din punct de vedere al calitatii si totodata cele mai eficiente atat din punct de economic (costurile fiind mai mult decat decente) cat si ergonomic (accesibilitate si manevrabilitate) este un fapt deja dovedit. Pot depune marturie in acest sens managerii si directorii administrativi ai multor companiii romanesti sau cei ai filialelor din Rommania a unor multinationale cum ar fi Peugeot, Ford, Orange, Profi, Alcatel, E-Boda, Kia Motors si chiar DB Schenker (unul dintre cei mai mari transportatori feroviari din Europa), care numai de naivitate nu pot fi banuiti!
Gama de rafturi metalice oferite de Store Expert este extrem de variata: pe site-ul si in depozitele firmei puteti gasi orice, de la rafturi pentru camerele copiilor, pentru bucatarii si debarale de apartament pana la rafturi metalice de mari dimensiuni si utilaje pentru transportul marfurilor si manevrarea lor pe verticala. Store Expert le ofera agentilor economici – indiferent daca obiectul de activitate al acestora este productia, serviciile sau comertul – o gama variata de rafturi metalice portpalet, rafturi cantilever, rafturi mezzanine, rafturi mobile, rafturi cu polita, rafturi pentru anvelope, rafturi drive-in, platforme de depozitare si multe altele – la alegere! In plus, Store Expert asigura transportul si montarea rafturilor in locatia aleasa de clienti! Toate aceste sisteme de depozitare pot fi configurate in functie de conditiile de teren (forma si marimea depozitului) si de nevoile clientilor, carora Store Expert le ofera si consiliere in acest sens, luand in consideratie si bugetul decare dispun partenerii sai economici. Pentru clientii cu buget mai restrans (sau care, din diverse motive, au nevoie doar de o solutie temporara si deci nu vor sa aloce sume mari de bani pentru achizitionarea unor sisteme de depozitare) a fost infiintata Bursa Store Expert, prin intermediul careia pot fi achizitionate rafturi metalice second hand. Si aici, compania ofera clientilor sai consiliere!
Trebuie, de asemenea, remarcat si designul rafturilor oferite de Store Expert, aspect important atat in cazul rafturilor de magazin (care sunt concepute in functie de produsele prezentate) cat si in cazul rafturilor folosite in gospodariile individuale.

21 Comments on "Rafturi metalice de la Store Expert, in orice imprejurare!"

 1. Foarte utile aceste rafturi.

 2. Foarte bune si utile aceste rafturi pentru depozitare 😀 O sa am si eu nevoie in curand de cateva! 😛

 3. Super utile rafturile. Am si eu ceva asemanator si fara ele nu se poate.

 4. Am mai vazut pe la cativa dintre cunoscutii mei acasa. Sunt folositoare 🙂

 5. Foarte utile rafturile pentru depozitare.

 6. Noi avem astfel de rafturi metalice in garaje, depozitam florile, ghivecele, diverse scule. Sunt utile, arata bine.

 7. Sunt utile mai ales în curte, în garaj, chiar și în debaraua din casă, dacă ai. Eu parcă acolo le-aș vedea mai mult.

 8. Sunt foarte bune si practice. Am si eu unele in camara si debara, dar acum ma gandeam ca a fi bune si in camera copilului daca ar fi vopsite in culori vesele.

 9. Barascu Violeta Ramona | 29 noiembrie 2017 at 08:52 | Răspunde

  Foarte urile aceste rafuri, am vazut de curand la mama ca si-a cumparat pentru camara unde-si tine conservele, borcanele cu zarzavaturi pentru iarna. Site-ul asta are preturi accesibile, poate cumpar si eu pentru balcon.

 10. chiar mi-ar trebui asa ceva pentru un spatiu din beci, ar fi tare utile!

 11. Mă gândesc acum că ne-ar prinde bine niște rafturi din acestea la sediu. :*

 12. Eu am unele din acestea, e drept mai mititele, pe balcon. Le-am ales fiindca se intretin usor si suporta sarcini destul de mari.

 13. Sunt foarte bune si pentru arhiva, la serviciu!

 14. Niste rafturi din alea mi-ar trebuii si mie, am atatea de depozitat si nu stiu cum si unde

 15. Foarte bune aceste rafturi, in special pentru garaj, sotului meu i-ar prinde bine, are atat de multe scule…

 16. Foarte utile aceste rafturi, niciodata nu stii cand ai nevoie de ele.

 17. Oricum, sunt foarte practice si pentru o boxa ori o debara – desi am vazut si la cineva in garsoniera asa ceva – sunt perfecte.

 18. Foarte practice!
  In orice casa e nevoie de asa ceva!
  Multumim pentru recomandare!

 19. Mi se par tare utile pt debara.

 20. Astfel de rafturi mi-ar fi de mare ajutor in camara. Acolo as avea nevoie de ceva mai multa organizare

 21. Albu Steluta Georgiana | 4 decembrie 2017 at 10:17 | Răspunde

  Mi-ar fi de folos si mie astfel de rafturi in beci 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord