Frisomat – cei mai buni în construirea halelor metalice

Costurile de construcție a clădirilor au crescut constant în ultimii doi ani, deoarece forţa de muncă este fluctuantă ca urmare a lipsei de lucrători calificați. Dacă aveți nevoie de o structură construită pentru uz agricol sau comercial, un garaj sau o altă structură de depozitare, atunci o hală metalicăvă satisface nevoile.

            Nu oricine poate construi o hală metalică de depozitare doar pentru că spune că o poate face. Aşadar, de ce să vă asumați riscul și să depuneți eforturi într-un proiect îndelungat când îl puteți realiza uşor cu ajutorul Frisomat.

            Unul dintre cele mai bune lucruri pentru a construi o hală metalică este rapiditatea prin care acest proiect poate fi pus în funcţiune. Nu este neobișnuit ca o hală metalică să fie ridicată la fața locului în mai puțin de o săptămână de la începerea lucrului.

            Odată cu creșterea activităților de construcție într-un ritm deosebit, halele metalice au devenit un substitut bine acceptat pentru clădirile convenționale. De la clădiri simple de depozitare la clădiri industriale complexe, acest tip de construcție s-a dovedit a fi o soluție excelentă pentru numeroasele provocări legate de construcții în mod convențional.

            Din moment ce oţelul este un material reciclabil (66% din metal ar putea fi reciclat), aceste clădiri sunt ecologice și astfel ajută la prevenirea poluării.

            În ciuda faptului că oțelul este scump, o hală metalică este economică deoarece este o structură care poate fi gata de montaj și este ușor de asamblat. Munca și materialele implicate în construcția halelor metalice sunt considerabil mai mici și, prin urmare, prețul implicat este redus în mod considerabil.

            O hală metalică necesită mai puțină întreținere în comparație cu alte clădiri tradiționale, deoarece oțelul este durabil și rezistent la foc. Mai mult decât atât, este rezistent la insecte și termite. Toate aceste beneficii reduc în mod semnificativ costul întreținerii acestor clădiri.

            Când cumpărați o hală metalică de la Frisomat, veți obține una de înaltă calitate, fiind construită din oţel laminat la rece, care oferă numeroase avantaje. De asemenea veţi obţine o hală metalicăce va avea o durată de viaţă lungă la costuri minime de întreţinere și un partener de construcție cu un control total de la proiectare, producție și până la instalare.

            Și asta nu se opreşte aici. Echipa Frisomat este experimentată şi calificată, astfel încât vei avea servicii flexibile înainte, în timpul dar şi după ce a fost construită hală metalică.Vei obține toate funcționalitățile de care are nevoie un fermier la un timp scurt de livrare şi montaj.

            Când îţi alegi compania ce te va ajuta în ridicarea unei hale metalice trebuie să fii sigur că ei îţi vor înţelegecerinţele pentru o astfel de construcţie. Frisomat a finalizat peste 33.000 de construcţii metalice până în prezent, în mai multe ţări, fiind un lider global în construirea halelor industriale.

            Dacă nu te-ai decis încă la ce îţi poate folosi o hală metalică iată câteva dintre domeniile tipice de utilizare: ferme de porci, ferme de păsări, garaj pentru maşini agricole, depozit sau spaţiu de stocare, depozit frigorific sau fabrica de procesare.

            Când vine vorba de soluțiile tehnice, hală metalică din oţel galvanizat va fi ridicată rapid, deoarece Frisomat garantează acest lucru. Ei au gândit îndelung şi au studiat acest tip de hale metalice, astfel puteţi fi siguri că ei controlează întregul proces de producţie.

12 Comments on "Frisomat – cei mai buni în construirea halelor metalice"

 1. Informatii utile pentru cei ce au nevoie de ajutor pentru construirea unei hale metalice.

 2. Halele par usor de montat, dar nu e chiar asa simplu, e bine sa apelam la specialisti.

 3. In Brasov avem foarte multe astfel de hale si au aparut ca ciupercile dupa ploaie, adica foarte repede. 🙂

 4. Informatii interesante si utile pentru cei interesati.

 5. Barascu Violeta Ramona | 23 decembrie 2017 at 15:33 | Răspunde

  E bine sa apelezi la specialiști atunci când dorești ca o hala sa fie realizată bine și ieftin. Foarte utila informația!

 6. Este o idee buna pentru un depozit, dar pentru persoane cred ca este destul de intretinut o temperatura convenabila inauntru.

 7. Abia anul asta au inceput sa apara si la noi in oras.

 8. La noi in oras cred ca doar in Microhala am vazut asa ceva.

 9. ALBU Steluta Georgiana | 24 decembrie 2017 at 23:34 | Răspunde

  In astfel de construcții trebuie să apelăm la specialiști!

 10. cred ca o hala bine proiectat si construita e primul pas doar! conteaza enorm detaliile de genul asta

 11. Ma batea si pe mine gandul intr-un timp sa deschid un business intr-o astfel de hala. Pacat ca nu s-a concretizat proiectul si am ramas in aer cu totul

 12. Utile informatii, pentru cei din domeniu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord