10 lucruri pe care nu le stiai de videochat

Attractive young girl with big breasts in a black top

Atunci cand vorbim de videochat, tot mai multe fete se sfiesc si se rusineaza insa nu ar mai trebui sa fie un subiect tabu, deoarece este una dintre cele mai prospere afaceri ale Romaniei. Acest domeniu creste de la an la an iar veniturile modelelor ajung la sume mari cum ar fi peste 10.000 dolari pe luna.

Fetele care aleg acest domeniu, nu au parte numai de castiguri mari ci si de un program flexibil pentru a putea sa se ocupe si de viata personala. 

Un studiu arata ca multe tinere studente si/sau salariate, nemultumite de salariul pe care il au si care nu sunt apreciate, care trudesc din greu au un salariu foarte prost si atunci renunta la mentalitatea invechita si aplica pentru un job de videochat . Aceste job-uri pentru femei in 2018  sunt din ce in ce mai cautate prin care iti poti indeplini toate visele si care nu conteaza experienta, trebuie doar sa dorinta si perseverenta.

Cele mai importante aspecte din acest domeniu, videochat :

 1. Un model de videochat poate castiga intre 3 si 10 mii de dolari pe luna, lucrand in medie 40 de ore pe saptamana.
 2. Fetele/femeile care vor sa se angajeze la un studio de videochat nu au nevoie de studii sau experienta, sunt necesare un aspect fizic placut, o fire sociabila si muncitoare.
 3. Videochatul este legal in Romania inca din 2003.
 4. Plata modelelor se face de doua ori pe luna.
 5. Studiourile de videochat nu au voie sa angajeze persoane ca varsta mai mica de 18 ani si care nu sufera de dizabilitati psihice.
 6. Un model de videochat aflat la inceput de cariera trebuie sa isi aleaga un nume de de scena (nickname) pe care il foloseste pentru a-si crea profilul pe diferite site-uri.
 7. Modelele stau pe chaturile gratuite de pe site-urile de videochat iar acolo ii conving pe membrii sa plateasca pentru sesiunii private.
 8. Programul de lucru este flexibil.
 9.  Pentru a deveni model de videochat nu trebuie sa fii perfecta. Barbatilor le plac femeile sociabile, cu un aspect fizic decent si care au incredere in ele.
 10. Videochatul de acasa este mai putin banos decat cel practicat intr-un studio profesionist, unde modelele beneficiaza de decoruri diverse, aparatura moderna, conexiune rapida la Internet, training, hairstylisti si make-up artisti.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre Live Studio accesati acest site si cu siguranta nu o sa va para rau.

Stiai aceste lucruri despre videochat?Cunosti vreo persoana care lucreaza in domeniu?

17 Comments on "10 lucruri pe care nu le stiai de videochat"

 1. Aluculesei Brindusa | 29 ianuarie 2018 at 15:31 | Răspunde

  nu staim ca se castiga asa bine din asa ceva,pentru persoanele lipsite de inhibitii este intr-adevar o sursa de venit fara munca fizica!

 2. Eu am o nelamurire. Pana unde ,,merg” aceste fete?

 3. Poate se castiga mult, insa nu e un job pentru mine.

 4. Cred că majoritatea apelează la acest job pentru că programul este flexibil, și fiind legal, e mult mai safe.

 5. Valeria Chertes | 30 ianuarie 2018 at 00:05 | Răspunde

  Sunt atatea locuri de munca in alta parte de ce sa faci ada ceva?

 6. Stiam toate aceste lucruri despre video chat pentru ca acum cativa ani aveam un amic care si-a deschis un studio in Brasov si mi-a propus sa ma angajez la el sau sa lucrez de acasa. Videochatul insa nu e pentru toata lumea si clar nu e un job de cursa lunga, dar e o varianta atunci cand esti in impas si nu ai bani sa te intretii.

 7. E un job pentru fete fara inhibitii unde se poate castiga bani usor.

 8. Stii deja parerea mea despre acest asa zis job, ce sa ii faci daca sunt de moda veche:)))

 9. Fiecare face ce vrea cu viata lui…

 10. eu sunt de parere ca in lipsa de altceva si daca ai suficienta incredere in tine, e ok. adica, fiecare decide pentru el. nu cred ca fetele care fac asta ar trebui judecate

 11. Chiar daca videochatul nu este o meserie care sa mi se potriveasca nu am nimic impotriva celor care au puterea de a o practica.

 12. Am inteles ca se castiga bine, dar nu aveam idee cam cati bani vin din asa ceva.

 13. E o meserie si fiecare alege sa faca ce ii place sau ce il motiveaza suficient financiar.

 14. Se castiga foarte bine. De asta si multe fete aleg sa faca asta.

 15. Stiu ca se castiga bine si ca multe persoane nu se angajeaza aici pentru ca sunt reticente. Asociaza videochatul cu sexul …

 16. Nu m-as vedea sa lucrez ca model de videochat, dar nici nu am nimic impotriva celor care o fac.

 17. Legat de punctul 9 doresc sa punctez ca un studio profesional va asigura intotdeauna modelelor sale sedinte de make-up si personal calificat care sa se ocupe de parul si tinutele alese. Ca model de videochat te simti rasfatata in fiecare zi!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord