OOTD Pulover cu perlute și caciula cu blăniță

Am primit acest colet de mult timp, am și purtat aceste produse de câteva ori insa nu aveam pozele necesare pentru a scrie articolul. Însă cu venirea primei ninsori, am ieșit afară la zăpadă și m-am bucurat ca un copil, am făcut poze și m-am jucat prin zăpadă. După această ședință foto, l-am dat și pe bebe afara sa se bucure și el, l-am plimbat cu sania și am făcut bulgari de zăpadă. Cea mai frumoasa surpriza a fost pentru el, căci anul trecut era micuț și nu știa. Dar sa nu mai lungesc prea mult vorba și să vorbim despre produsele ce le-am primit.

Pulover cu perlute și caciula cu blăniță

In comenzile anterioare am primit acest pulover cu perlute cu spatele gol de la Zaful. Site-ul de unde am primit cele mai multe comenzi și cele mai frumoase haine pot spune. De când l-am văzut mi-a plăcut foarte mult, cu toate că e cu spatele gol eu însă la purtat de câteva ori.

Părerile despre acest pulover pot fi împărțite (așa cum am primit eu): că e cu spatele gol și nu prea îl putem purta în acest sezon, de unde l-am cumpărat așa nu mai avea ” material” și pentru  acest pulover la spate. Iar pe de altă parte că am făcut o alegere buna, că se  poarta aceasta culoare și acest model.

Ce vă pot spune eu, că nu am ascultat vorbele celor din jur și fac exact ce consider eu.

Caciula cu blanita

Caciula e foarte groasa iar în interior are blăniță . E prima caciula de acest gen pe care o am. Am pus ochii pe ea de mult timp și acum că e frig afara o pot purta iar cu frigul nu voi avea treabă. Are un mot mare de alta culoare și intr-o parte o insignă.

Choker

Choker- ul îmi place pentru că îl pot purta în două moduri, cu brăduț sau fara acesta. Dar acum daca am trecut de sărbătorile de iarnă, eu îl voi purta fara brăduț că nu mai are nici un farmec.

Cerceluși sunt foarte mici si au forma fulgului de nea. Am reușit să fac câteva poze cu ei, insa nu ii recomand deoarece s-au rupt imediat. S-a îndoit unul imediat si nu am mai avut ce ii face.

In concluzie sunt mulțumită de aceste produse și recomand cu cea mai mare încredere caciula si chokerul care sunt de la Rosegal și puloverul de la Zaful. Pe aceste site intotdeauna gasiti produse bune si de calitate inclusiv rochii de femei

9 Comments on "OOTD Pulover cu perlute și caciula cu blăniță"

  1. Foarte frumos puloverul..nu ti-a fost frig la sale?? 😊

  2. Este super fain puloverul. Dar eu cred ca se poarta cu partea cu perlutele in fata.

  3. Esti tare curajoasa :)) eu as fi inghetat toata

  4. Frumos puloverul. Cred ca e versatil, ar merge purtat si invers.

  5. CACIULA SI PULVERUL PAR A FI DINTR-UN SET. iMI PLACE CULOAREA MULT.

  6. Arata bine, dar eu l-as purta cu o maleta pe dedesubt.

  7. Foarte dragut puloverul si vad ca se potriveste destul de bine si cu fesul

  8. Îmi place mult această culoare, dar acest pulover nu îl văd potrivit acum, l-aș vedea totuși într-o zi caldă de toamnă! 🙂

  9. Am o vaga impresie ca puloverul ar trebui purtat invers si asta datorita perlelor, dar asa esti mai originala.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord