Informatii interesante despre Romfour.com

Romfour.com nu este ca orice firma de transport international colete si persoane, ci ofera atentie iesita din comun clientilor si ii ajuta sa faca economii substantiale.

Trebuie sa ajungi la o anumita adresa din Londra si deja iti este teama de complicatii: schimbat metrou, mers cu trenul, luat autobuzul?

Acesta firma te duce fix la adresa indicata de tine, iti ofera gratuit si o gustare, iar la 10 calatorii ai una gratuit. Spune-mi, te rog, daca mai stii vreo firma care sa faca la fel!

Rezervarea se face si telefonic fiindca reprezentantii firmei sunt empatici si stiu ca esti in criza de timp.

Sa-ti mai dau o veste buna, sa vezi ca nu s-au epuizat cadourile lor!

Solicitand transport international de colete cu Romfour participi lunar la o tombola care are ca premiu un Logan. Coletele tale sunt securizate, iar tarifele variaza in functie de optiunea referitoare la livrare: mai ieftine daca destinatarul le ridica de la agentie si putin mai scumpe, daca se duc pana la adresa indicata. Trebuie sa stiti ca firma livreaza si plicuri cu documente sau scrisori si produse electronice in colete care nu depasesc 25 de kilograme. 

Veti spune ca se poate cumpara un laptop mai performant si de acolo si nu este nevoie sa-i fie trimis destinatarului cel de-acasa, dar iata raspunsurile rationale la acesta observatie:

-este posibil ca in memoria laptopului sa existe documente importante realizate cu multa truda si de care proprietarul are mare nevoie

-laptopul poate fi o amintire de suflet, un cadou de la cineva drag

-in memoria laptopului sunt stocate poze, filmulete de familie, amintiri dragi din tara.

Pe site exista 13 rute de transport persoane si documente, tarile europene in care Romfour.com ajunge fiind: Germania, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Danemarca, Austria, Polonia, Slovacia si Cehia.

La fel de laudabil este faptul ca oamenii sunt rugati sa completeze un formular cu destinatia dorita in afara tarilor enumerate mai sus, ceea ce demonstreaza disponibilitatea personalului de a transporta persoane si documente oriunde este nevoie si de a extinde rutele.

De asemenea se asigura si transportul masinilor dintr-o tara europeana in alta pe plarforma, iar acest lucru inseamna diminuarea considerabila a cheltuielilor fiindca nu mai este nevoie de:

-sofer platit sa asigure deplasarea masinii

-combustibil pentru alimentarea masinii aduse din afara.

Aceste oportunitati sunt puse la dispozitia clientilor fara discriminare si cu eforturi minime, fiindca pentru anumite servicii rezervarea se face online, nu necesita deplasare.

3 Comments on "Informatii interesante despre Romfour.com"

  1. Bravo lor.

  2. Super util articolul,chiar e bine de stiut..

  3. ghelbere elena | 24 martie 2018 at 08:40 | Răspunde

    Felicitari pentru seriozitate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord