Repatriere decedati Norvegia

O mare parte a populatiei Romaniei a ales sa isi paraseasca familia pentru salariile de 10 ori mai mari ce sunt promise de angajatorii scandinavi. Cetatenii romani isi parasesc casele in cautarea unui trai mai bun. Din pacate, insa, este de la sine inteles ca rata de migratie este direct proportionala cu numarul de decese al cetatenilor romani din strainatate.

Norvegia este una dintre cele mai atractive tari din Scandinavia cand vine vorba de cele mai preferate locuri de munca preferate de cetatenii romani. Dar salariile mari nu sunt usor de prins, angajarea in Norvegia mai implica si un procedeu simandicos de recrutare si angajare. Potrivit mai multor studii recent efectuate asupra comportamentul de angajare a persoanelor de origine scandinava, rezultatele survenite de pe urma esantioanelor este acela ca angajatorii prefera sa angajeze persoane de cetatenie norvegiana.

Un angajator norvegian mereu va angaja pe locurile de munca libere persoane ce provin din propria-si tara, chiar si in contextele extraordinare in care strainii dovedesc faptul ca sunt mai bine pregatiti pentru locul de munca scos la licitatie.

Serviciile de repatriere decedati ofera pachete de servicii complete pentru situatiile tragice in care un roman isi vede sfarsitul pe teritoriul unei alte tari. Serviciile de repatriere decedati sunt si vor fi mereu responsabile de obtinerea aprobarilor si de transportul persoanelor decedate din Norvegia in Romania.

Datorita faptului ca nivelul de trai din aceasta tara este foarte ridicat,  preturile pentru un serviciu de repatriere ajung sa fie de 6 ori mai mari decat in tari precum Spania, Anglia sau Franta. Oslo, capitala Norvegiei este considerata a fi una dintre cele mai scumpe locatii din lume. Fata de UE, preturile in Norvegia sunt cu 40% mai mari si fata de SUA cu 60% mai crescute.

Preturile din Norvegia sunt de doua sau chiar de trei ori mai scumpe decat cele de pe teritoriul Romaniei. De asemenea, salariile sunt de aproximativ 10 – 11 ori mai mari decat salariile de la noi din tara. Motiv pentru care, familiile persoanelor decedate pe meleagurile altor tari sunt puse in fata imposibilitatii de a achita serviciul de transport funerar.

Be the first to comment on "Repatriere decedati Norvegia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord