Pink touch – manichiura care salveaza vieti

Am primit acum cateva zile kit-ul de la Melkior, insa abia acum am reusit sa va arat si voua manichiura care salveaza vietii. Fundatia Renasterea, impreuna cu Melkior au creat o manichiura, care le reaminteste femeilor de un ritual mai putin cunoscut: auto-examinarea lunara a sanilor. 

Pink touch – manichiura care salveaza vietii

Pink Touch este mai mult decat o manichiura, un ritual de infrumusetare. Este o manichiura-simbol, un reminder pentru auto-palparea sanilor si mai departe, pentru efectuarea controalelor medicale periodice. Datorita mamografiei, ecografiei și consultului mamar, depistarea cancerului de san a crescut semnificativ perspectiva vindecarii.

Fundita roz, deja iconica, este aplicata pe unghiile de la trei degete: cel arătător, cel mijlociu si cel inelar. De ce doar aceste trei unghii? Deoarece pentru auto-examinare corecta a sanilor este nevoie de aceste trei degete.

Deci, urmatoarea data cand iti faci manichiura Pink Touch, iti vei aminti de importanta auto-examinăaii sanilor, pe care o poti face singura, acasa. Aceasta manichiura arata prietenelor tale ca esti o persoana informata si responsabila si le incurajeaza si pe ele sa-si faca controlul. Este un subiect de conversatie.

Manichiura Pink Touch poate fi obtinuta in saloanele partenere Melkior.  Sau se poate face acasa, achiziționand KIT-ul de Manichiura din Magazinele Melkior. Kit-ul contine și un manual de instructiuni de palpare a sanilor.

In plus, oricine poarta aceasta manichiura, primeste un discount de 15% pentru o mamografie in Centrul Medical de Excelenta Renasterea.

Printre vedetele care susțin campania Fundației Renasterea se numără Andreea Esca, Iuliana Tudor, Monica Dascalu, Corina Caragea și Magda Palimariu.

Te invitam și pe tine sa iti faci manichiura simbol, sa devii sustinatoarea campaniei Pink Touch si sa postezi o fotografie pe Facebook și Instagram, alături de hashtagul: #pinktouch

 

14 Comments on "Pink touch – manichiura care salveaza vieti"

 1. Foarte frumoasa campanie si eu o sustin.

 2. Minunata campanie, felicitari Melkior, astfel femeile vor intelege cat de importanta este sanatatea noastra si mai ales ce important este sa mergem la controalele anuale!

 3. Frumoasa campanie si frumoasa manichiura. Felicitari pentru implicare.

 4. ghelbere elena | 25 martie 2018 at 09:33 | Răspunde

  As trebui ca aceasta campanie sa se faca si pe televizor pentru ca mai multe femei sa afle de ea.

 5. Am citit si eu despre aceasta campanie!
  Dar parca tot nu e destul!
  Manechiura ta este perfecta! Felicitari!

 6. imi place tare mult aceasta campanie, bravos!

 7. O campanie demna de laude. Kitul imi place mult de tot! Frumaosa manichiura ta.

 8. O campanie foarte bună, multumim Melkior pentru implicare.

 9. Si eu am purtat aceasta manichiura, solidaritate pentru noi, femeile.

 10. O manechiura foarte frumoasa! O initiativa laudabila a celor de la Melkior!

 11. Felicitari pentru initiativa lor! Chiar imi place campania Melkior! De abia astept sa incerc si eu

 12. Foarte frumoase nuantele manichiurii!

 13. Minunata campanie! Si eu o sustin.

 14. O campanie foarte frumoasa si ar fi interesant daca ar fi mai multe firme care ar face campanii de genul

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord