Promovează-ți rapid afacerea – printează digital!

Tiparul a fost întotdeauna o modalitate excelentă de a transmite mesaje despre cine ești, în ce crezi, ce produse și servicii oferi. Chiar dacă nu exista varietatea imensă de culori, promovarea, primele reclame, primele afișe au fost cele tipărite. Chiar dacă prețurile erau mari, durata de tipărire lungă și nu toți își permiteau să se promoveze, piața a evoluat cu ajutorul tiparului clasic. Astăzi, în era digitală, ne putem folosi repede și eficient de serviciile de print digital puse la îndemâna tuturor de Tipografia Global Print. 

Servicii moderne

Tiparul digital este cea mai nouă modalitate de tipărire existentă pe piață. În acest fel se pot printa rapid tiraje mici de produse cum ar fi broșuri, meniuri HoReCa, cărți de vizită, ambalaje, afișe, cărți, pliante, postere în forme, culori și pe suporturi variate. Comenzile sunt procesate rapid, nu exista limita de tiraj impusă de tiparul clasic iar calitatea este excelentă. Valoarea comenzilor se poate estima simplu cu ajutorul unui calculator online, ele fiind preluate apoi de un operator. Pentru orice comandă de print digital se semnează un contract.

Materiale diverse

În zilele noastre, metodele de promovare sunt din ce in ce mai diverse. Mesajele, logourile, viziunea unei firme poate fi transmisă clienților folosind materiale promoționale incripționate prin print digital. Materialele inscripționate astfel pot avea forme și mărimi diverse, creative, ingenioase, care să atragă privirile și să transmită un mesaj memorabil. Prin print digital se pot inscripționa diverse tipuri de cartoane, de grosimi diverse și texturi diferite, se pot tipări mesaje pe pungi, carduri din plastic. Prin această metodă se pot tipări cataloage, mape personalizate, plicuri cu brandul personal, etichete, reviste, materiale pentru standuri de expoziție, pungi personalizate și multe altele. Toate aceste produse aduc mai multă vizibilitate în fața clienților și ajută la o promovare modernă și eficientă a unei firme sau a unui brand personal.

Promovare la standarde înalte

Materialele cu care vrei să-ți promovezi afacerea trebuie să arate impecabil. Nu te poți prezenta clienților cu cărți de vizită neclare, care arată îndoielnic sau cu broșuri și pliante mai puțin arătoase. Vizualul a atras întotdeauna și va rămîne pentru multă vreme o modalitate ideală de atragere a clienților. În zilele noastre, aceste rezultate excelente se pot obține doar la tipografiile care folosesc cele mai noi tehnologii de prelucrare. Tipografiile care au în ofertă servicii de print digital te pot ajuta să-ți atingi standardele de calitate a materialelor tipărite.

Importanța materialului tipărit esre incontestabilă. Chiar dacă trăim în era social media cei mai mulți oameni preferă concretul, realul, materialul oferit direct, în mână, în defavoarea unui email, mesaj virtual sau orice alt tip de comunicare online. Materialul tipărit oferă mai multă siguranță, mai mult confort și încredere atât clienților cât și firmelor. Din acest motiv tipografiile se modernizează, se adaptează erei în care trăim și continuă să fie relevante pe piață.

Fiecare material tipărit rapid, calitativ, prin print digital modern, te aduce mai aproape de clienți. Importanța promovării nu trebuie neglijată pentru că doar în acest fel se poate dezvolta un brand în era modernă.

15 Comments on "Promovează-ți rapid afacerea – printează digital!"

 1. Aluculesei Brindusa | 27 martie 2018 at 21:38 | Răspunde

  Multumim mult de articol,cand te apuci de o treaba apoi trebuie facuta ca la carte nu te poti apuca de afaceri asa dupa ureche!

 2. e important sa promovezi cat poti de mult afacerea in care ai investit si asta prin orice mijloace!

 3. Este o varianta destul de atractiva si productiva, cred.

 4. Promovarea este cea mai importanta in orice domeniu!

 5. E importanta promovarea unei afaceri atat in mediul virtual, cat si „fizic”.

 6. Ca sa fii vizibil trebuie sa stii sa te promovez iar printurile sunt o buna modalitate de a ajunge la cat mai muli oameni informatia.

 7. Promovarea se face mai ales prin printuri, asa afacerea ae ajunge foarte cunoscuta.

 8. Promovarea e tot mai importanta si lumea e putin saturata de online, va ajunge printul iar important.

 9. E importanta promovarea dar cel mai important este sa nu renunți niciodată indiferent cat de greu este!!!

 10. Multumim pentru idee. Niste carti de vizita mi-as face si eu! 😀

 11. E importanta promovarea unei afaceri atat in mediul online cat si in viata reala

 12. Orice companie are nevoie de materiale printate pentru a fi cunoscuta si in offline nu doar in online.

 13. Catalina Coman | 31 martie 2018 at 01:10 | Răspunde

  Chiar daca ne promovam online, avem nevoie si de materiale printate:carti de vizita, pliante…

 14. Promovarea este totul in zilele noastre si pentru asta ai nevoie de firme profesionale si de printuri cat mai bine care sa-ti puna in evidenta afacerea

 15. Folosesc foarte des astfel de servicii, companiile depinde de ele.
  Orice metoda de promovare este benefica, dar in cazul meu, cel mai bine functioneaza cartile de vizita si dosarele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord