Caruta braileana ”Cupa Sf Gheorghe”

Cea de-a VII-a  editie a acestui eveniment ”Caruta braileana” a avut loc sambata, pe 21 aprilie, incepand cu ora 12.00, iar cei mai priceputi surugii, ajutati de caii lor sprinteni, s-au intrecut pentru Cupa “Sfantului Gheorghe”, pe islazul din orasul Ianca.

Cei interesati s-au inscris pe pagina de facebook a concursuli sau daca nu, in ziua evenimentului la secretariatul amenajat pe izlaz.Premiile au fost in banii, baloti de lucerna sau-au intrecut  saci de cereale.

Atelajele s-au intrecut intr-o cursa de 1.200m, caruta avea un singur cal si erau imbracati in haine sa sarbatoare. Toti concurentii au alergat , incercand sa scoata un timp cat mai bun, ca sa poata sa treaca la urmatoarea proba. Primii 16 calificatii au trecut mai departe, apoi s-au confruntat doi cate doi, pana in finala.

Fiecare concurent inscris a primit cate un balot de lucerna, invingatorul a primit un premiu in valoare de 2.500lei  iar cel situat pe locul doi a fost recompensat cu 1.000 lei. pentru locurile III si IV s-au acordat cate 300 lei si un sac de cereale, pentru locurile V-VIII cate 150 lei si un sac de cereale, iar pentru locurile IX-XVI cate 50 lei si un sac de cereale.

4 Comments on "Caruta braileana ”Cupa Sf Gheorghe”"

  1. Andreia Ciornei | 22 aprilie 2018 at 10:35 | Răspunde

    Interesanta competitie😍😍 mulțumim pt articol 😘😘

  2. Andreia Ciornei | 22 aprilie 2018 at 10:39 | Răspunde

    Interesanta competitie 😍😍 mulțumim pentru articol 😘😘

  3. Frumoasa competiție…Si premiul a fost pe masura ptr animal dar si ptr concurent…mi-ar fi placut sa merg si eu!!

  4. Imi plac mult caii. 🐴🐎

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord