TedHair Wholesale Virgin Hair

Sunt acele extensii de par, fir remy ce impedica incalcirea firelor dar si parul sa se comporte cat mai natural. De aceia firele de par firele de par sunt asezate cap la cap, exact cum au fost taiate. Extensiile de par pot fi coafate si vopsite la fel ca parul tau. Ce e drept acestea au un pret un pic mai mai piperat deoarece, nu au fost niciodata vopsite sau supuse unui tratament de indreptare.

Despre extensii

Pe langa toate acestea puteti sa start hair business si cu siguranta o sa aveti succes, mai ales daca lucrati in domeniu. Iar pe TedHair gasiti nu una, doua ci o multime de extensii, de diferite culori, modele, nuante asteptandu-si cumintele stapanul. Sunt foarte usor de lucrat cu ele, iar faptul ca vei purta astfel de extensii nici nu se poate observa.

Cum orice femeie isi doreste un par mai lung si mai bogat, insa pe cale naturala nu se poate obtine asa ca apelati cu incredere la un wholesale virgin hair.  Tocmai de aceia e solutia cea mai potrivita si va poate scoate din orice incurcatura. Pentru packaging customization gasiti diferite produse inscriptionate sau genti. Toate pentru a ne face munca mai usoara.

Tipuri de extensii

Extensii clip-on

Extensiile clip-on sunt atasate cu ajutorul clipsurilor mici ale fiecarei mese. Se aplica foarte usor, majoritatea femeilor alegand sa si le monteze singura.  Sunt perfecte pentru ocazii speciale si care se pot indeparta la sfarsitul zilei. Le poti coafa cum iti doresti, folosind ondulatorul sau placa de indreptat parul.

Extensiile tape-in

Extensiile tape-in contin suvite de par care se ataseaza cu ajutorul benzilor adezive speciale ale fiecarei suvite. Aceste extensii necesita montare la salon si rezistă aproape doua luni. De asemenea, este important sa te feresti de activitatile fizice intense, deoarece transpiratia si excesul de sebum afecteaza si ele benzile.

Extensiile cu cheratina

Extensiile cu cheratina sunt cele mai scumpe dar si cele mai bune. Montarea lor se face exclusiv la salon, procesul lor  durand in jur de doua ore. Rezista in jur de trei-patru luni. Iti poti prinde parul in coada, extensiile fiind discrete si perfecte pentru a te bucura de orice activitate doresti (sala, inot, alergat).

Ai mare grija de extensiile tape-in si de cele cu cheratina! Nu iti lasa parul liber cand dormi, prinde-l intr-un coc sau intr-o coada lejera. 

Ati purtat pana acum extensii? De care?

9 Comments on "TedHair Wholesale Virgin Hair"

  1. Nu nu am purtat..nu sunt fan extensii!!

  2. Nu am purtat niciodata extensii fiindca pana acum cativa ani am avut parul foarte lung, dar le-as incerca pe cele colorate cu keratina.

  3. As purta la evenimente mai ales ca am parul destul de scurt.

  4. Ar fi interesant sa pot purta si eu extensii. Le-am tot admirat si totusi pana acum nu mi-am luat. Imi doresc si eu sa fac un pas de genul

  5. eu n-am avut extensii si imi e un pic teama de ele, am auzit tot felul de povesti…

  6. Pentru un eveniment mai chic, as apela la extensii afro!

  7. Nu am purtat inca extensii insa am in plan sa imi cumpar.

  8. As incerca si eu extensiile, pentru un look diferit.

  9. Imi plac extensiile de par. Imi doresc si eu de ceva timp, dar pana acum n-am facut nimic in acest sens

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord