Ce produse cosmetice mai folosesc #1

Pe langa produsele cosmetice ce le mai primesc din diferite colaborari, mai cumpar si eu cate ceva sau primesc cadou diferite lucruri, care nu prea le-am prezentat pana acum. Cumparate din supermarketuri, au preturi foarte mici si mai ales ma bucur atunci cand le gasesc la oferta.

Ce produse cosmetice mai folosesc

Cu vreo doua saptamanii in urma, am mers in oras cu treaba, am trecut pe la Zanfir si Lidl. Din Zanfir mi-am luat acetona, deodorantele Lady Speed Stick si cel de la Nivea. Deodorantele Lady Speed Stick stiam cum sunt, insa nu cu aceasta aroma, cel Nivea miroase super, iar acetona e foarte buna. Am apasat usor cu o discheta demachianta pe acea pompita si apoi am curatat usor unghia, nici nu ma asteptam sa fie atat de buna. Pe langa produsele care le-am mai avut aceastea trei au fost 23lei. 

Din Lidl mi-am luat un gel de dus. Ador aceasta varianta si mai ales pretul super ieftin care il are. Pe stoc erau mai multe sortimente, insa acesta mi-am placut cel mai mult. 

Am primit cadou acest spray pentru par de la o prietena si pe care l-am mai vazut si la alte fete din blogosfera. Este un spray cu protectie termica si care imi place foarte mult cum mirose. Pretul lui in catalog nu stiu care este, insa eu ma impac bine cu el. 

Si crema de corp de la Incandessence, o folosesc zilnic si care are un parfum puternic si persistent. Cu toate ca nu am mai folosit de multa vreme produsele Avon, pe unele le-as cumpara mai mult pentru miros si pret.

In concluzie, cam acestea sunt produsele cosmetice pe care le folosesc in aceasta perioada, pe langa celelate care le-am prezentat in articolele anterioare. 

14 Comments on "Ce produse cosmetice mai folosesc #1"

 1. gelurile de dus cien imi plac si mie mult, dar nu am mai luat nimic de ceva timp, cred ca am adunat prea multe in dulap si e cazul sa le mai consum

 2. Da, normal ca tin cont de pret, reducerile. Asa pot sa mi i au mai multe decât calculele de pe lista 😁

 3. Toma Tantica | 22 mai 2018 at 13:39 | Răspunde

  Super prnduse si eu folosesc deodorantele prezentate si de asemenea produse avon

 4. Pahonea Nicoleta | 22 mai 2018 at 15:14 | Răspunde

  Sunt fan antiperpirant Lady Speed Stik

 5. eu sunt mare fan al gelurilor de dus cu mirosuri tropicale, au vara si o astfel de gama la Lidl!

 6. Imi plac foarte mult produsele pe care le folosesti tu

 7. Dintre toate eu folosesc doar deodorantul Nivea si imi place foarte mult. Imi plac si produsele Cien fiindca sunt ieftine si bune, dar ajung cam rar in Lidl.

 8. Deodorantul acela uscat și eu îl foloseam foarte mult înainte. Îmi plac acestea uscate, mi se pare că își fac cel mai bine efectul.

 9. Crema de la Avon i-am cumparat-o si eu mamei!

 10. Să nu uiti de produsele cu protectie solara.

 11. Sunt foarte faine gelurile de dus de la Cien. Si noi le folosim.

 12. Eu nu prea folosesc gelurile de dus Cien, nu s pe placul meu. De la Avon nu mi.am mai luat ceva de mult timp.

 13. De la Avon i-am luat si eu mamei acel gel de dus si i-a placut foarte mult!

 14. Este prima oara cand aud de Zanfir. Initial credeam ca este vorba despre o persoana.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord