Peruca purtata din motive medicale

Multe doamne trecute de varsta a doua sunt nevoite sa poarte peruca doar din motive medicale. Poate ca acest lucru le e sau nu cu voia, ca vrei sa nu, trebuie protejat scalpul si bine inteles poate de jena. Caderea parului, chimioterapie, arsuri sunt cateva motive care pot duce la purtarea unei peruci.

Acum cativa ani cand iti cumparai o peruca, iti dadea impresia ca pur si simplu ai o casca pe cap si care nu arata bine de loc, insa lumea de nevoie le achizitiona. Insa, lucrurile s-au schimbat mult, acum perucile sunt lejere, discrete si confortabile.  Ca aveti nevoie de o peruca permanenta sau una temporara, ele pot cumparate foarte usor si accesibile la pret.

Peruci

Ombre lace front wig in aceasta categorie gasiti acele peruci care sunt la moda, cu ombre si blonde. Insa, trebuie verificat cu atentie parul. Acesta poate fi din fibre sintetice si care au un pret moderat, sau din par natural  care intretinerea se poate face doar la salon si care are un pret mult mai mare.

 Blonde lace front wig ca vrei sa iti cumperi o peruca blonda ca moft sau ca asa aveai nuanta parului, pe acest site chiar puteti gasi cam tot ce va doriti. Orice dorinta, orice culoare, forma si in functie de pret. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati cu foarte mare atentie.

Wigs for white women multe doamne poate ca isi doresc aceasta nuanta, insa foarte greu iese ceia ce iti doresti. Dar cu ajutorul unei peruci nu mai e asa mare bataie de cap. Doar timpul de asteptare, pana cand iti va fi livrata peruca si cam atat, in rest o poti purta oricand si oriunde. 

Recomandarea medicului

Medicul va recomanda perucile medicale care sunt destul de scumpe, insa daca de acest lucru aveti nevoie trebuie sa vorbiti cu medicul dvs despre acest lucru mai pe indelete. Deoarece pacientiilor le sunt, de obicei rambursate integral de catre compania lor de asigurari de sanatate sau a unui fond de asigurari de sanatate o data la 12 luni. Costurile unei peruci cu par uman de obicei nu sunt rambursate.

Astfel de peruci pot fi gasite in magazinele medicale de specialitate sau in frizerii. Am uitat sa specific inca un lucru, in timpul unei sedinte de chimioterapie unii pacientii isi pot pierde genele sau sprancenele. Inlocuirea si ascunderea acestui lucru se poate face cu produse cosmetice speciale si cu gene si sprancene artificiale.

Ati purta peruca din motive medicale sau ca moft?

1 Comment on "Peruca purtata din motive medicale"

  1. Toma Tantica | 2 iunie 2018 at 14:05 | Răspunde

    Motive medicale

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord