Epilare definitiva cu laser

Oare cate persoane nu isi dorescsa scape de parul inestetic? Sa nu mai stam cu grija ca trebuie sa ne epilam, sa ne program la salon in nu stiu ce zi si ora, sa cumparam aparate profesionale de ultima generatie cu impulsuri sau nu stiu ce laser. Multe optiuni putem avea dar si multi bani cheltuiti, cand putem merge la un salon pentru epilare definitiva cu laser.

Epilare definitiva  laser

Multe femei au probleme cu foliculita, dar nimeni nu isi doreste o piele vesnic iritata, cu bubite si fire care cresc pe sub piele si lasa multe semne. Conform medicilor dermatologi, singura solutie pentru a scapa de foliculita este epilarea definitive cu laser. Acests ubiect poate fi unul controversat, insa m-am documentat incat sa intelegeti si voi cam cum sta treaba cu acest procedeu.

Este o epilarea de lunga durata, o procedura medico-estetica ce utilizeaza un fascicul de lumina laser pentru a indeparta parul nedorit. Iar aceasta procedura are eficienta maxima la persoanele cu piele deschisa la culoare si fir de par inchis. 

Poate ca ma veti intreba de cate sedinte e nevoie pana cand pilozitatea dispare complet? Nu stiu sa va dau un raspuns concret, insa va pot spune ca acest lucru depinde de zona tratata, frecventa minima fiind de 6 saptamani (pentru fata, axila si inghinal), iar cea maxima ajungand pana la 12 saptamani. Este recomandat ca o astfel de procedura sa se inceapa toamn atarziu si iarna, intrucat vara pot aparea reactii adverse.  Pentru persoanele cu fototip mai inchis este posibil ca laserul sa fie o optiune mai buna.

Daca epilarea s-a efectutat in zona fetei trebuie sa folositi o crema de protectie, iar zonele tratate ferite de dusurile fierbinti, sauna, soare etc.

Avantaje:

  • uiti de grija epilatului
  • te bucuri de piele fina, fara iritatii sau foliculita
  • tratamentul are o eficienta ridicata
  • tratamentul complet de epilare laser este mai economic decat epilarea cu ceara
  • se realizeaza cu cea mai puternica dioda laser (3600 W), ceea ce face ca firele de par sa pocneasca, iar unele sa iasa din piele chiar in timpul sedintei

In concluzie, eu cred ca se merita o astfel de investitie si mai ales daca ne dorim sa scapam de foliculita.

Ati apelat pana acum la o astfel de sedinta? Cum vi s-a parut?

 

1 Comment on "Epilare definitiva cu laser"

  1. Super tare, trebuie incercat!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord