Produse de baza pentru realizarea unui machiaj

Buna gasit dragile mele,

Astazi am sa va vorbesc despre cateva produse de baza pentru realizarea unui machiaj, primite de la Cassiopea Cosmetics  la Galati beauty swap 2, evenimentul din martie. Mult timp nu m-am atins de ele, dar cum si acestea trebuiau puse la treaba, nu am mai stat pe ganduri si am inceput sa le folosesc.

Produse de baza pentru realizarea unui machiaj

Oglinda – nu cred ca ar trebui sa ne lipseasca din geanta. Cu ajutorul acesteia putem aplica un ruj, un fard sau sa mai retusam cate ceva. Nu este deloc mare, nu ocupa prea mult spatiu si este destul de interesanta. Imi place formatul ei si e preferara mea. Pot spune ca e un pic mai ”eleganta” fata de celelalte pe care le am. 

Creion dermatograf – imi plac creioanele si le si folosesc. Acesta de la Cassiopea este cremos si se aplica cu usurinta. De multe ori prefer un creion, un ruj si/sau rimel si gata machiajul. Nu se curge, se demachiaza cu usurinta si nu lasa urme insestetice in jurul ochilor. 

Buretelul – il folosesc umed pentru aplicarea produselor cremoase precum fondul de ten sau iluminatorul. La inceput poate ca am fost un pic cam neindemanatica dar cu timpul m-am obisnuit. Se curata foarte usor si chiar nu ramane patat fata de ceilalti bureteii pe care i-am avut. 

Silisponge – este un buretel din silicon. Este foarte fin la atingere, foarte flexibil si care nu absoarbe deloc produs. Aplicati fond de ten sau orice alt produs apoi acesta se transfera pe fata. Dar experienta mea cu acest silisponge a fost un pic mai ciudata, fiind obisnuita cu buretelul normal. 

In concluzie, sunt multumita de produsele Cassiopea Cosmetics iar in magazinul online puteti gasi mult mai multe produse pentru make-up cum ar fi: pensule, buretei, gene false, cat si produse pentru unghii, de calitate si la pret accesibil.

Ati folosit pana acum produse de la acest brand?

1 Comment on "Produse de baza pentru realizarea unui machiaj"

  1. Iordache elena | 29 iunie 2018 at 16:32 | Răspunde

    Nu am folosit produse de la acest brand. Trebuie sa i fac o vizita .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord