Carticele bilingve 0-3 ani

In ultima perioada numai eu am primit produse spre testare, dar copilul si sotul nu. Dar la evenimentul de beauty din Bucovina am primit multe produse chiar si pentru ei. Au fost foarte bucurosi si incantati, dar am sa le prezint pe rand. Astazi o sa vorbesc despre cele carticele bilingve pentru copii de 0-3 ani si cat de incantat a fost.

Carticele bilingve 0-3 ani

De la Libris, am primit pentru copil aceste carticele bilingve. Sunt destinate copiilor de 0-3 ani si sunt ilustratii cu diferite obiecte, haine scrise in romana cat si in engleza. Cand i-am oferit cutia cu carticele nu stia ce este, dar apoi a descoperit carticelele si a inceput joaca. E foarte incantat si tot timpul il vezi cu cate o carticica in mana.

In aceasta perioada ei sunt curiosi in legatura cu obiectele cu care iau contact zi de zi si dornici sa invete mai multe despre acestea. Si de aceia incerc sa profit de ocazie si tot odata, de la o varsta frageda, sa iubeasca cartea/cartile si sa invete primele cuvinte in romana si in engleza.

Ilustratiile viu colorate ii capteaza atentia si il ajuta in retinerea si asocierea cuvintelor cu o reprezentare logica. Sunt ideale pentru manutele copiilor de aceasta varsta si sunt foarte bucuroasa ca ii plac.

Cutia contine 5 carticele

• Acasa la mine
• Hainele mele
• La baita
• Lucrurile mele
• Primele mele jucarii

In concluzie, pe Libris puteti gasi mult mai multe cartii atat pentru copii, cat si pentru adulti. Beletristica, gastronomie, cultura generala si nu numai gasiti pe Libris. Sunt si promotii, profitati de ele. 

Be the first to comment on "Carticele bilingve 0-3 ani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord