Credius – un prieten de nadejde

47872845 - busy young businesswoman working on laptop, baby on lap

Prietenii nu sunt numai acele persoane care iti vin in vizita sau cu care iesi la o bere. Prietenii sunt aceia care te ajuta atunci cand iti este mai greu. Un prieten iti poate fi si o companie care te va sprijini in cele mai dificile momente din viata ta.

Credius se poate incadra in aceasta categorie cu brio. Este o institutie nebancara care acorda imprumuturi in bani pesroanelor din Romania care au implinit 18 ani, indiferent de venitul pe care il au, daca au iesit la pensie sau daca se afla in baza de date a bancilor pentru intarzieri la plata ratelor. Ei te ajuta acordand-ti sansa de a lua suma de care ai nevoie. Mai mult decat atat, iti vor acorda extrem de repede banii pe care ii doresti. Tot ce trebuie sa faci este sa respecti cativa pasi simpli pentru a beneficia de un imprumut rapid bani.

  1. Trebuie sa accesezi site-ul celor de la Credius. Acesta este un site prietenos si usor de folosit chiar si de catre cei care nu sunt experti in utilizarea calculatorului.
  2. Pentru a sti exact la ce sa te astepti, pe site exista un calculator de rata. Aici vezi, pentru suma dorita, in cate luni poti rambursa imprumutul si cat va fi rata ta lunara. Astfel, tu iti vei face calculul in functie de cat esti dispus sa platesti.
  3. Apoi trebuie sa completezi o cerere online cu datele tale personale, suma dorita, numarul de rate si felul in care doresti sa rambursezi ratele, adica rate egale sau descrescatoare.
  4. Trebuie sa astepti undeva la 60 de minute pentru a primi un raspuns care, mai mult ca sigur, va fi favorabil.
  5. A doua, vei avea in cont, suma pe care ti-o doresti si tot ce trebuie sa mai faci este sa platesti, lunar, rata stabilita. Totul este atat de simplu! Tocmai de aceea, Credius este prietenul care nu te va lasa atunci cand iti este mai greu.

Be the first to comment on "Credius – un prieten de nadejde"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord